Hejdå på en vecka!

Det här lär nog bli sista inlägget på lite drygt en vecka för idag fick vi en galet omfattande hemtenta utskickad! ÅNGEST!!!! Sa jag att jag gillar att plugga? I så fall tar jag tillbax det nu! Det är inte kul med sådan här press! Imorgon ska jag vara i bibblan kl. 8 och möta upp Karin för en heldag med plugg! Hoppas hoppas att jag är flitig så att jag kan gå på boxen imorrnkväll iaf! Ska även jobba lite på torsdag fast det får bara bli en halvis denna hektiska vecka!

Föresten, idag på föreläsningen fick vi lära oss vad det är som gör att par håller ihop. Alltså att de ej separerar. Det beror inte på att man är lika, inte heller på att man är olika och kompletterar varann. Det beror inte på att man reder ut bråk direkt och rensar luften (som jag trodde :D) eller att man aldrig bråkar. Nej hemligheten ligger i 1:5 - principen. Med det menas att det för varje negativ händelse i förhållandet krävs fem positiva!! Så nu vet ni det! Nävars, som allt annat är det ju bara en av miljoner teorier om saker och ting. Minns ej vad gubben hette som lanserat denna teori! Det ska tydligen vara användbart på överaktiva barn också. Fast istället för 1:5 köra 1:8 eller 1:20 :D

Nä, nog med plugg för idag. Nu ska jag lägga mej i sängen och umgås med min pojkvän lite. Hah, hur lät det där föresten?  Vi ska nog bara se Tv :)


Glömde ju...

bilderna från Borås och besöket hos Mallan & Emma. Här kommer ett smakprov bilder tagna med min mobbe!
Tog visst bara kort på Gekås & på promenixen. Gjorde massa annat skoj också förstås :) Jättemysig tjej-helg!! :)








Jo, det var liiiite svårt att få in all packning i bilden. 5 pers + 5 fulla kundvagnar. Hur tusan lyckades vi? :)










Fredag

Jodå, visst håller jag vad jag lovar! Blev ett inlägg även idag, MED BILDER dessutom :)

Gick upp vid 08, efter ca en timmes snoozande. Jag är värdelös på att gå upp om jag bara ska sätta mig med böckerna :( Idag ska jag dock städa lite innan jag ska till skolan. Får middagsgäster ikväll så då måste jag ju ta mig i kragen och fräscha upp lite. Skönt med FREDAG iaf!! Ska inte plugga nått i helgen utan bara njuta! Lär väl bli tillräckligt med plugg nästa vecka då vi får ut hemtentan! Fick höra igår att det tydligen bara var 4 st i klassen som hade fått vg & jag var såklart en av dessa utvalda, haha.

Igår var jag & Jemsö ute och sprang igen! Var ett tag sen sist men åh så bra det gick. Måste vara all träning på Actic för det gick så otroligt lätt mot vad jag minns från i somras.. Det är så skönt att springa när det är sådär småkallt också. Jag invigde min underställströja & träningsbyxor från Ullared, mkt bra :)

Just ja, blev ju kontaktad av Aftonbladet - Resa om tydligen har ett samarbete med resedagboken. De vill publicera ett av mina inlägg om Curacao + bilder i ett repotage om Curacao nu i höst. Haha, skapligt chockad jag blev men jag sa ja. Nu oroar jag mig över att det ska vara värsta stora bikinibilden på framsidan, haha. Nävars, hoppas att de mer vill se stränder & omgivning. Några bilder från paradiset Curacao:













Åh vad jag längtar tillbax!


Mini update

Åh, jag vet! Har tänkt att blogga i flera dagar nu. Ända sen helgen faktiskt men icke, hinns inte med för tillfället. Nu ska jag strax iväg på föreläsning så det blir en kortis! Tänkte skriva lite om helgen och lägga upp bilder med men det kanske kommer i nästa inlägg. Jag lever hektiskt just nu men jag gillart :)

Jag har även fått tillbax min pluggmotivation sedan jag fick tillbax hemtentan igår vilken visade betyget VG!! Woohoo :) Välbehövlig motivationshöjare som kom lagom till nästa hemtenta som delas ut nu på tisdag! Nu jädrar ska jag verkligen satsa på VG!

Just ja, ska lägga upp bilder på köket med & de nya luckorna. Snart är köket med klart o då blir det hallen. vi går igenom hela lägenheten just nu och gör en liten uppfräschning. Dock inget avancerat men måla lite lister och byta ut lampknappar m.m. I hallen ska vi även lämna in våra dörrar och få dem lackade. Då får vi klara oss utan toadörr några veckor, haha. Inga problem för mig, frågan är dock hur det ska gå för M? :)

Näpp nu ska jag iväg till skolan & sitta på föreläsningar hela dagen. Hoppas jag klarar mig frå damp idag!

Åhh sen måste jag ju, liksom alla andra, säga GRATTIS!!! till Nutte&Emma vars lilla dotter Lo äntligen har kommit! Hoppas på lite bilder snart :)

Ska försöka skriva mer ikväll... eller imorrn.. eller en annan dag :)


Onsdag!

Sitter här i soffan och försöker uppfostra vår envisa katt som vägrar fatta att man inte får vara på bordet. Vi har börjat spruta vatten på honom när han hoppar upp vilket hjälper, i typ 30 sekuner!! Åh, blir tokig snart, haha.

Kollar på Bonde också, lite småpinsamt emellanåt. Krakarna blir ju helt utelämnade i tv, hoppas de hittar den rätta i programmet iaf :)

På fredag ska jag, Sanna & Anna åka till Borås & hälsa på Mallan! Det ska bli så roligt & mysigt! Vi ska även ta en tripp till Ullared & shoppa loss. Har skrivit värsta listan :) Innan dess blir det plugg, plugg & plugg! Imorrn ska jag även jobba lite på AMK. Var ett tag sen nu så det känns kul! Trodde jag höll på att bli sjuk förut idag, kände mig inte alls bra men det gick över efter ett besök på gymet! Körde ett kanonbra styrkepass + massa mage på slutet!

Näpp, nu startar visst speed-datingen för bönderna, måste jag se, haha!


Använd INTE..

.. de här:

under armarna!!!!

Herregud vad jag har ont efter dessa satans vaxremsor!

Dum som jag är fick jag för mig att vaxa mig under armarna igår, otroligt smart att göra det bara nån timme innan man ska bort på middag! Iallafall så hade jag bara så det räckte till en armhåla av de små vaxremsorna som är avsedda för armhålor. Jag hade dock flera av de stora som är avsedda för benen men tänkte att det nog är samma sak bara att de är större liksom. Jag kan garantera er att det absolut inte är samma sort i de stora paketet!! Måste vara mycket starkare eller nått. Min vänsta armhåla är knallröd nu och gör sååååå ont!!! Bedövade mig med vin igår men idag är det värre än värst! Var på Step nyss och det måste ha sett himla kul ut för jag kunde endast köra med benen armarna fick jag ha strikt längs med kroppen för minsta rörelse gjorde sjukt ont! Ska aldrig göra om detta iaf!

Bortsett från armhålan hade jag riktigt skoj igårkväll! Vi var bortbjudna till Sanna & Peter där vi lagade god mat, lax med potatis och rotfrukter i ugn. Sedan god efterrätt på det! Efter maten kom Amanda och Martin och vi spelade party-alias, drack vin och käkade lökringar, haha. Jag & Peter blev vinnarlaget, eller ja, vi låg bäst till när vi slutade spela iaf :D Sanna var dock lätt den bästa & mest inlevelsefulla medspelaren, haha! Du borde verkligen bli skådis Sanna!! Lite senare på kvällen kom ett stort gäng till som hade varit på dop. Det var flera folk som rökte och även om jag inte hade med mig cigg så hade jag säkert kunnat bli bjuden på nån. Men jag stod faktiskt emot! *Stolt* Har ej feströkt sedan augusti-festen när jag tänker efter!

Vi sov hos mina föräldrar och åkte hem till Norrköping efter frukosten imorse. Idag har jag mest pluggat och slappat i soffan. Var som sagt en sväng på gymmet med! Nu väntar jag på älsklingen som spelar match! Blir väl tv och kanske nån film ikväll! Börjar kl 10 imorrn och Mercan jobbar em, skönt!

Nu ringde Mercan och verkar vara på ingång, blir kycklingrulle & cola till kvällsmat :D


lite av varje

Lördagsmorgon med goda mackor, kaffe och en tjock lördagstidning! Underbart :D
Älsklingen åkte till jobbet kl. 05 i morse så jag har fått avnjuta den själv men det gick lika bra det. Har ju givetvis sällskap av odjuren som trängs här i sängen & tigger skinka :D Jag vet inte vad som hände igår dock.. Mango är jättesur på Aslan numera. Vi var hos veterinären med dem igår. Aslan fick en spruta och Mango lämnades kvar för hon skulle sövas ner och ta bort tandsten. Mercan hämtade henne senare på em när jag var i skolan. Hon var trött och sov flera timmar. När hon sedan vaknade var det som om hon inte kände igen Aslan längre. Hon bara väser och morrar när han kommer nära. Vi fattar ingenting?! Kan katter tappa minnet efter att de varit nedsövda?
Stackars Aslan undrar vad han gör för fel.. han vill busa som vanligt men får bara morr & väs tillbax, stackarn!

Idag ska jag städa lägenheten och fixa lite! Vi har fått tillbax våra köksluckor från lackeraren och de är numera vita! Jättesnyggt blev det. Nu blir det nya tapeter på det också så har vi ett helt nytt rum, typ :D När nu det ska hinnas med!?

Jag har fått ett roligt besked! Jag har fått ett jobb :D Fast bara ett extrajobb då (ett till, haha) men ändå! För några veckor sedan fanns en annons ute på ams om att Kriminalvården sökta folk med utbildning inom Beteendevetenskap! Jag tänkte först att det inte var nått för mig men fick sedan för mig att söka ändå. Sen hörde de av sig och ville träffa mig. Jag var skeptisk först och funderade på att inte ens gå dit men jag tog mig iaf i kragen och tänkte att en intervju hur som helst är bra träning inför det som komma skall :D Så jag gick dit och det gick skitbra!! Nu vill de att jag ska börja där. Kruxet är bara att för att få jobba inom Kriminalvården krävs 20 veckors utbildning (betald). För timvikarie måste man gå två sådana veckor. När ska jag få tid till de liksom!? Men de vet ju att jag pluggar så jag fick lite dispnas och kanske sprida ut mina utbildningsdagar lite mer.. Men det känns jätteskoj nu, ännu en erfarehet. Vem vet, kanske är mitt drömjobb?! :D Om några veckor måste jag väl börja tänka på våren också.. söka jobb & sånt.. ojoj känns så konstigt att inte ha en aning om vad jag gör då. Ovan känsla för mig :D


Jag & min lilla plutt i svampskogen förra helgen :D

Mitt hår känns redan lite dassigt.. matt i färgen liksom.. vill färga igen! Börjar förtså hur min kära vän Anna brukar känna sig, haha. (Fast det absolut aldrig syns på henne!!)

Näpp nu blire lite fix i lyan, sen plugg, sen Fimpen :D
Trevlig helg!


KLAR!!!

Äntligen klar med första delkursen!! Nu väntar en helg utan plugg innan det drar igång igen på måndag!
Det ska firas med diverse ting! För det första ska jag strax iväg till gymmet och köra 90 minuter kombinerat styrke/spinning-pass! Sen blir det fredagsmys med godsaker som:



och..
 

tillsammans med världens bästa älskling!



Trevlig helg!


RSS 2.0