Fira älsklingen idag :)

Japp idag fyller han år, min underbara man :)
Firade honom lite i morse innan jobbet & han fick sin present, ett par "fin-skor" från Björn Borg som han blev jätteglad över så, skönt :)

Nu ska vi strax ut & äta, ska prova det libanesiska köket och gå till Meze bar & kök som alla pratar så gott om :)
Sen blir det kanske bio eller en hyrfilm med mys hemma i soffan :)

Har lite smått panik över morgondagen dock, fick veta igår att vi ska ha stor bjudning här hemma med 12-15 gäster.. Har jag sagt att Mercan inte har den bästa framförhållningen?! :) Hade jag ju inte direkt planerat så vet inte vad man ska slänga ihop & bjuda på? Tårta är jag ingen höjdare på & smörgåstårtan borde jag gjort redan idag om den ska vara god imorgon :(
Den gamla hederliga kladdisen känns inte heller så rolig :(

blir & grubbla lite till....

Grattis Älskling ♥


Vaccin!

Det är mycket vaccin som ska in i min kropp inom den närmaste framtiden. Dels flera sprutor inför resan men också det omdiskuterade SVININFLUSA-VACCINET! Jag har funderat massor på om jag ska ta det eller inte och har nu kommit fram till att det mesta talar FÖR att ta den! Jag ska ju trots allt iväg till de områden som influensan härstammar ifrån, sedan ska man väl tänka på den smittspridning för alla människor i riskgruppen som ökar om en del väljer att inte vaccinera sig. Inte vara så egoistisk med andra ord men visst blir man lite nojjig när man hör en massa skit!

Jag kommer troligtvis att ta sprutan redan nästa vecka. Måste ha det gjort för att kunna påbörja all annan vaccinering eftersom man tydligen inte ska blanda svin-vaccinet med annat vaccin.. Lika bra att få det överstökat men lite läskigt känns det allt!


Nu har jag äntligen köpt en ny vinterjacka och en varm sådan också :)
Jag hittade ju en jacka på VeroModa för ett tag sedan men när jag skulle köpa den några dagar senare så var den slut i båda Vero Moda-butikerna :( I Måndags var jag en sväng på stan med min kära bror och hittade då just den jackan, fast i en helt annan butik, inne på Axelssons :) Har aldrig handlat där tidigare men de har tydligen en del av det som finns på VeroModa, tilläggas ska att den var 100 kr billigare på Axelssons :)

Nu är jag redo för ett besök i Umeå i januari :)

Köpte även en födelsedagspresent till Mercan som fyller år på Fredag, dock inte inne på Axelssons utan i en annan butik. Hoppas det blir bra.. är lite av en chansning men vi får se. Det är ju vara kul med överaskningar :)


Måste även berätta att min hy har blivit mycket bättre den senaste tiden och det måste bara bero på Rosenserien!! Helt sjukt att det kan göra sådan skillnad men deras produkter är verkligen perfekta för just mitt ansikte. Förut hade jag alltid små pluppar & acne som blossade upp lite då & då eller rätt ofta (typ jämt)! Nu var det ett bra tag sen jag hade något & det är såååå skönt!! :)

Jag har funderat ett tag på en Scary Movie film som jag skulle vilja se.. jag minns dock inte vilken det är. Det jag minns är att en av karaktärerna i filmen har ett suddigt ansikte, även på ett fotografi haha. Jag minns att den var så grymt rolig, iallafall för 5-6 år sen :)




Någon som vet vilken jag menar?

12 timmars sömn = välbehövligt!

Nu är jag utvilad!
Somnade strax efter idol igår och vaknade 11.10. Sov i ett streck utan att ens vakna till när M gick till jobbet i morse.. Då är man skapligt trött!!

Hade en jobbig dag på jobbet igår :( Tunga beslut som skulle fattas, då går hjärnan på högvarv. Annars har min jobb- vecka varit underbar! Jag har lärt mig massor & mina kollegor är så stöttande och gulliga & roliga :)
Carro har fått hoppa in & vikariera lite också och det är såklart skoj :) Känns som att vårt gamla gäng har blivit splittrat sedan man slutade att plugga, iaf är jag & Sara inte med i det längre iaf... konstigt att man kan stå människor så nära ena studen och sedan knappt höras alls nästa stund.. :(

Idag ska jag till Finspång och umgås lite med familj & vänner där. Blir nog en lugn helg, känns skönt :)
kanske blir ett jogging-varv innan jag drar.. hm kanske, om det inte blåser storm ute!


Hittade en gaaammmal bild från Thailand som jag glömt :)


Vet i tusan om jag skulla våga det där idag..


Ny vecka, nya möjligheter..

.. som man brkar säga.. eller ja, inte jag särskilt ofta iaf. Fast det är skönt med måndag på sätt & vis. Regelbundna tider, ordentlig mat & träning! Fast idag har jag inte mått så bra direkt, har fortfarande känt mig bakis efter lördagens partande! Var ju på Marias & Ekens inflyttningsfest & hade verkligen en skitkul kväll! Lägenheten var verkligen jättefin, var svårt att tro att det var en hyresrätt faktiskt.. Vi umgicks & festade, körde musik-quiz och snackade skit hela kvällen lång. Glömde nästa bort att vi skulle ut också.. så det blev lite stress där framåt 01.00 när vi kom på att vi faktiskt ville ut & dansa liiite. Efter lite strul med taxi och stränga vakter på Bomull hamnade vi utanför Palace (som vanligt). Klockan var då närmare 02 så jag hoppade faktiskt själva utgången. Ja, Mercan, Sanna & Peter gick och tog en pizza istället :) Känns bra såhär i efterhand, festen var så himla rolig så jag är verkligen inte besviken. Sen blev kvällen lite billigare också :)

Men idag har jag som sagt mått sådär.. hade med mej en matlåda med Rotfruktsgratäng och kassler till jobbet men den kändes inte tillräckligt fettig så jag gick ner till Coop och köpte potatisgratäng & kyckling, Mums!

Jag sitter och ler för mig själv just nu, haha. Det är så roligt för Mercan har två kompisar i laget här och dom sitter i vadragsrummet och kör Fifa eller nått.. Mercan är ju inte direkt världens känslosammaste person i vanliga fall men när det gäller det där spelet så visar han + dom andra två känslor som andrig förr. Det är väldiga humörsvängningar i rörelse just nu :) Haha, som små pojkar blir dom också, så roligt att höra på dom :)

För min del blir det att slappa framför tv:n ikväll, ska bli skönt. Sk lägga mej tidigt också så kanske man kan vakna som sitt vanliga jag imorgon igen.




Lånad bild av Annis :)


reseplanerna såhär långt

I torsdags träffades vi alla fyra som typ ska "resa tillsammans". Jag och Sara ska ju först jobba 4 veckor i Costa Rica. Sedan kommer ju Mercan och Fatema ner (vet inte riktigt när än) men då blir det iaf att resa alla fyra, sedan dela upp oss. Jag & älsklingen tillsammans och Sara & Fatema tillsammans. Sista 2 veckorna i USA reser vi tillsammans igen! Känns som en jättebra planering :)

Vi har iallafall "spikat" en någorlunda rutt nu också.. även om den kan komma att ändras lite igen kanske :)
Min och Mercans resa kommer se ut ungefär såhär: Costa Rica - Nicaragua - Honduras - (Guatemala) - Belize - Mexico - Curacao - Miami - Los Angeles :) Ni kan tänka er att man längtar nu va?! :) De första veckorna av resan kommer vara lite mer "kulturella" sedan kommer några veckor av vita stränder, sol, bad, dykning & sånt och sedan blir det storstad på slutet :) Hur stor ryggsäck ska man ha egentligen? Finns ju sjukt många olika varianter att välja mellan.. Mercan ska ju till Shanghai snart igen så han kanske ska köpa en till mej där.. men vet i tusan hur stor jag bör ha alltså.. hm.

Idag har jag bokat ytterligare en resa, hihi. Fast inte så dyr & inte så lång heller, bara till Umeå :) Ska besöka Emilia 14-18 januari, burr.. är ju himla kallt där då men ska bli jättekul ändå! Får passa på när jag har slutat jobba och innan vi sticker.. blir mycket som ska hinnas med veckorna innan vi åker.



Haft en skön helg. I fredags firade vi Carro som fyller 25 år på tisdag!! Välkommen in i gänget gumman :)
Vi var på Grand där vi först bubblade och sedan åt en underbart god middag. En jättetrevlig kväll!
Gårdagen spenderades med älsklingen :) Vi körde ett styrkepass ihop på Friskis, gick såklart jättebra när man har världens bästa träningspartner :) Sedan oddsade vi på matchen som gick skit :( Lagade mat & såg sedan skit-matchen på tv... :(

Nu ska jag strax iväg till mamma o pappa o äta lite gottigott :)

Ska försöka skriva lite roligare nästa gång & även lägga till några bilder vilket det har varit brist på senaste tiden!!


fredagsmys snart..

Skönt att Fredagen äntligen är här.. alltid lika underbart att gå till jobbet på fredagsmorgonen. Stämningen är så avslappnad och skön dessa dagar när alla vet att imorgon är det HELG :)

Har dock vart lite hängig idag med det har sina orsaker. Igår hade vi after work med jobbet vilket blev jättelyckat! Det var vi "yngre" om man får säga så :) som drog iväg till Munken efter jobbet. Vi fick även med oss ett litet gäng från Flit och från Nuevo. Det var en jättekul kväll, det blir helt annat att träffa alla utanför jobbet och lära känna varann på ett annat plan :) Blev god mat, jag åt raggmunk & fläsk :) & en och annan cider hihi.. kanske en för mycket med tanke på att man skulle upp o jobba nästa dag! Men det fick det vara värt för det var himla skoj!

I helgen ska jag kanske få träffa Alicia, var jättelänge sen sist så det vore kul. Hoppas dom har tid att träffa oss :)

Nu kom Mercan hem från jobbet så nu blir det dags för Fredagsmys!! uNDERBART!

 

Ha en skönt helg!

 


RSS 2.0