Halmstad

då var min semester slut för denna gång då.. eller snart iaf.. ska dra iväg ut till lägret igen om två timmar. Har haft en underbar vecka och helgen i halmstad har varit helt suverän :)

Åkte iväg på torsdagsmorgonen, en tjejbil o en killbil :) Jag fick köra vår bil ner. Var framme i halmstad runt 13-tiden. Tanken var att vi skulle till stugan först o packa upp o fixa men hittade inte dit, mycket på grund av mej o min vägbeskrivning som var avsedd för om man kom från ett annat håll haha. Drog till Tylösand istället o spenderade dagen där, jättefint o skönt, riktigt varmt, gick knappt att ligga o sola för man var tvungen att i o doppa sej stup i kvarten :)

Efter beachen drog grabbarna iväg o handlade o vi tjejer+ Grönborg åkte till stugan o checkade in :) Gick bättre att hitta denna gång efter att vi upptäckt att man tydligen ska följa cykelbane-skyltarna, skumt!

Stugan var över förväntan faktiskt.. alla par fick ett varsitt rum, sen var det gemensamt kök, några duchar, toaletter o en härlig altan.

Framåt kvällen blev det grill o dricka, ja hade varit rätt off på att gå ut under hela dagen eftersom ja var rätt trött o lite småsur efter lite onödigt jidder när jag inte var på mitt bästa humör :) Men jag ställde om helt efter en duch o lite mat o blev på riktigt partyhumör. Förfestandet på altanen blev jättebra med vin, snacks, massa fottande o liten drick-lek som kanske pågick liiite för länge för en del :) Jag hade iaf tur o drack precis lagom :) Tog taxi till Leffes där vi träffade på Peter Siepen i kön, han var dj där senare på kvällen. Väl inne startade vi med en drink o satte oss ute en stund.. tyvärr droppade folket från vårt gäng av några i taget så det blev bara ja Mallan Mercan o Jk som partade loss på dansgolvet den kvällen! Vi stannade dock inte så sent heller men fick ändå ett par timmar där inne med tanke på att vi var där redan vid 23. En riktigt kul kväll iaf :)

Fredagen blev det östra stranden, jättebra där också, vi hade vår egen "lilla ö" som vi låg o solade på tills den blev översvämmad :) Kvällen blev lugn, ut o käka inne i stan o sen blev det taxi hem för tjejernas del, grabbarna tog ännu en utekväll o kom he framåt tre.

Lördag drog vi till Tylösand igen, sol o bad o en massa brännmaneter, man fick verkligen se upp när man skulle ta sig ett dopp. Sanna brände sig på en. Jag brände mig i solen den dagen, i pannan o runt ögonen, ajaj.

Sista kvällen stod såklart utgång på schemat än en gång. Vi fick sällskap av Stina, Källbom, Lisa o Jimmy som kom förbi med husbilen. Det blev grill, dricka o charader på vår altan. Killarna vann men det är ju inte så svårt när man har en miljon interna grejer att göra charader av :) Tiden rann iväg rätt snabbt den kvällen o när vi väl skulle ringa till taxi strax efter tolv var det skitsvrt att komma fram..fick dock en taxi till slut o kom väl in på Leffes strax efter ett. Det var kul även denna kväll men på tok för mkt folk.. fick knappt att komma fram o dansade man mer än en minut dröp man av svett! Inte var det lätt att få sej en drink heller... bartenderna var sådär :( Vi lämnade stället fem i tre men var inte hemma förrrän halv fem. Taxi i Halmstad är verkligen SKIT! Alla bilarna vi skulle ha var reserverade men när Mallan  ringde (o väl kom fram efter en halvtimmes ringande) sa de att man inte kunde reservera bilarna den kjvällen!!! Sen var vi sex pers. också så vi behövde ju en buss.. Vi kom ju hem till slut men usch vad sur jag var innan vår bil till slut kom! Jag har inte så bra tålamod :)

Söndag blev det städning av stugan o lite sol o bad på vår strand igen. Tog en pizza o sen blev det hemfärd vid 16-tiden. Jennie var snäll o ställde upp o körde tjej-bilen hem. En otroligt lyckad semester så nu känns det lite tråkigt att vara hemma igen... Men ska ju iväg till Malta om två veckor så jag har lite roligt kvar att se fram emot :)


tylösand


ja o mallan


på altanen


hela gänget :)


nyrre, jennie, jk


i kön till Leffes :)


första kvällen på Leffes






östra stranden






nu ska ja iväg strax iväg till jobbet, fixa lite först!
Kram!

Kalas & filmkväll

två födelsedagar firades igår, syster o bror som båda fyller denna vecka. Marie 21/7 och Thomas den 25/7, GRATTIS!!

Jag har varit sugen på att bara tårta nu ett tag så igår tog jag tag i det o gjorde en supergod (kanske något väl söt) jordgubbstårta. Gjorde egen sockerkaks och marängbotten o sen la jag grädde, dajm o jordgubbar emellan. Blandade grädden med lemon curd o det blev faktiskt riktigt bra, men kanske i sötaste laget som sagt :)

Jk ringde lite senare o bjöd in oss på mat o film senare på kvällen så vi drog iväg dit efter en låååång men välbehövlig promenad. Vi grillade kyckling o majskolvar o så vart de pommes, sallad o tzatziki till, mums :) Fick dock lite problem med att välja film sen efter maten... vi skulle hyra via tv:n men kunde inte bestämma oss, eller Jk kunde inte bestämma sig rättare sagt :) Vi kollade igenom det mesta som fanns inom kategorin thriller men inget dög åt honom.. till slut hittade vi iaf en film från 2004, American crime. Den var helt ok! Sammanfattningvis en trevlig o rolig dag och kväll!

Idag blir det träning igen.. älski o ja ska ut i vrinneviskogen var det tänkt men han har drabbats av illamående så vi får se hur det blir med det. Hoppas verkligen inte att ngt ska bryta ut nu lagom till Halmstad-resan!!! Föresten ska det bli helt suveränt bra väder där nere nu när vi ska dit också, underbart skönt :)

Imorgon ska ja följa med bror till frissan, ska bli skoj, fast han är nog lite nervös. Men det är ju inte så konstigt, jag tror det blir jättebra med kortklippt iaf!

Nu ska jag se hur älski mår.. om det blir nån löpning eller om ja traskar ner till gymmet istället! Vädret är ju bara sådär så jag kan lika gärna vara inne...

Ha en skön dag allihopa!

långledigt

då var det fredag igen då o man är tillbax hemma i norrköping, dock inte bara över helgen denna gång. Nu ska jag vara ledig en heeeel vecka :) Känns givetvis väldigt skönt men också lite konstigt, är så van att åka ut till lägret nu varje måndag.

Veckan som gått har det varit familjeläger där ute, inte bara barn utan hela familjer som kommit ut o bott på gården. Det har varit jättebra, nästan roligare än de vanliga barn o ungdomslägren, tror det passar mig bättre att jobba med hela familjer. Det blir mer variation i vad man gör och sen har jag inte haft så stora barngrupper och ansvarat för åt gången. I och med att föräldrarna varit med har ju de haft det yttersta ansvaret. Men vi har pysslat med hästarna, haft ponnyridning, bakat, badat, pysslat o spelat lite fotboll o brännboll o så mycket samtalande förstås. Mercan var ute o hälsade på några dagar också o han stormtrivdes verkligen. Mirja föreslog att vi båda skulle jobba där nästa sommar :)

Var hemma en sväng i tisdagskväll, var tvungen att ta min andra dos TBE-vaccin o så hade vi lite tjejkväll med tacogratäng hemma hos emelie sen efteråt. Mycket trevligt, som vanligt :) Mycket prat om allas sommarjobb, kanske mest ja o Carro som babblade eftersom vi är så otroligt nöjda :)

Har fixat volvon nu också så jag ha kunnat ha bilen ut till lägret utan att göra Mercan lika isolerad, den funkar bra men några av dörrarna går inte att låsa upp...

Har varit duktig med träning denna vecka, o förra med för den delen. I lördags var ju jag & Mercan ute o sprang i vrinneviskogen. Blev 5.3 km, lite styrketräning på det o sen promenerade jag hem. Mercan tog bilen :) Det har även blivit två löparrundor nu i veckan ute i Kvarsebo. Invigde min nya pulsklocka också men den var tyvärr bara skit. Enligt den hade jag bara gjort av med 67 kalorier efter ca 30 minuters löpning, inte så troligt! Ska försöka hinna med ett styrkepass imorgon också men har en del att göra.. Ska till Sanna o få bort lite fula hårtoppar på fm o så måste ja hitta presenter till mina kära syskon som fyller nu i veckan. Måste tvätta också, tvättkorgen är överfull efter alla mina lägergrejer. Slipper dock städa, lägenheten bara glänste nu när jag kom hem. Han kan om han vill :)

Känner hur trött man är nu när man väl kommit hem o varvat ner.. ligger i soffan o bara slappar, har vräkt i mej en stor påse körsbär också som ja fick med mig hemifrån Eva. Var förbi o hälsade på henne o hennes familj ute i Krokek på vägen hem.

Mallan ringde förrut med så vi babblade bort nästan en timme som vanligt :) Planerade Halmstad lite... undrar hur man ska göra med frukost o sånt.. om alla ska lägga pengar så man handlar ihop eller?! Fast då får Mercan o Peter ha en egen kassa, iaf Peter haha. Hm får prata om det där när dom kommer hem. Ska bli skoj att komma iväg iaf! Hoppas verkligen på bra väder!! '

Nu ska ja nog lägga mej i sängen o läsa färdigt Tyskungen o bara njuta av att vara hemma!

Familjehelg

söndag igen då, veckorna g¨r så otroligt snabbt, helgerna med för den delen. Men det brukar ju vara så när man har roligt o har man det ska man väl inte klaga :)

haft en riktigt familjehelg, blev heldag på kolmården igår. Mamma pappa o alla barn utan partners.. (som jobbade) Blev upphämtad vid 10, började med safariparken, tyvärr var djuren där rätt sega just då.. stod mest o hängde men när vi komin till björnarna blev det skojj, dom badade o busade precis framför vår bil, såå söta dom små nallarna men man skulle inte direkt vilja möta en ute i skogen :)

Sen traska vi runt i parken ett par timmar o kolla på alla härliga o roliga djur, tigrarna o aporna är ju absolut roligast enligt mej, kanske för att de är mest aktiva.. sen är ju schimpansungarna så otroligt söta :) Mammsen hade som vanligt fixat en fullspäckad picnic-korg med sallad, bröd, massa gott pålägg, muffins o kaffe som dessvärre smakade sprit enligt mej. Helt knas, jag kunde bara inte dricka det för det bara smakade äcklig sprit men ingen annan kände nått... sen på kvällen när vi kom hem drack vi kaffe igen o då smakade det likadant, mamma kom då på att hon köpt nytt kaffe från Netto. Vi gjorde nytt Löfbergs lila-kaffe o det smakade myyyyycke bättre!! Så köp inte kaffe från Netto om ni inte vill att det ska smaka sprit :)

På kvällen knalla jag ner till Karin på lite tjej-mys. Blev lite dricka o skitsnack som vanligt :) Jag tog det dock rätt lugnt, kände mig inte alls i form efter en hektiskt jobb-vecka o heldag på kolmården.. Blev dock ett varv ner på centrum till sist iaf, ja Karin, Mallan o Lisa. Trevlig att träffa lite folk men regnet sabbade stämningen en del så det blev taxi hem sen..

Idag har ja o mamma tränat till en tränings dvd som ja fick med topphälsa, pappa bara skratta åt oss när vi hoppa runt där i vardagsrummet :) Det var enkla övningar styrka kombinerat med kondition men väldigt bra om man inte orkar gå till gymmet o behöver motiveras lite! Kan jag verkligen rekomendera! Vet att det finns en massa bra andra dvd på www.slimshopping.se så gå in där o kolla!

Min bror ska klippa av sej håret nu också :) Som jag väntat på den dagen, haha. Han börjar sin semester v.30 så då ska det tydligen bort... vi gick o kolla massa frisyrer på folk på kolmården igår, det var kul :) Får se om han menar allvar denna gång.. hoppas de :)

Nu blir det lite tv o umgås med Mercan som jag knappt sett denna helg!

Kramis!

läänge sen sist

jaa, nu var det ett tag sen jag bloggade, har verkligen inte haft någon tid över, fullt upp hela tiden.

Jobbet är över förväntan, jättekul o lärorikt! Men det tar på krafterna att vara där ute hela dagarna, speciellt denna vecka när det är lite mindre barn... guud vad energi man kan ha när man är runt 10 år.. =) Förra veckan var det tonåringar, det var lite mer avslappnad stämning men de flesta deltog faktiskt i aktiviteterna så det var kul.Tråkigt att man bara få umgås med dem en vecka, det känns som om man precis börjar lära känna dem när det är dags att åka hem...

Nu är det 8-12 åringar o det är verkligen full fart hela tiden, men samtidigt väldigt kul! Ja o de andra ledarna har fullt upp med att hitta på lekar o tävlingar för att dom ska få utlopp för all energi de har =) Nu har det varit bra väder några dagar så då blir det mest bad o då är de rätt bra på att aktivera sig själva =)


Igår kom Emelie o Carro ut o hälsade på när jag gått av mitt pass kl 16, sen åkte jag med dem hem till Norrk. igen. Var toktrött men hängde ändå med Mercan m.fl på fotboll... dock ingen rolig match, IFK fick stryk med 2-0!!

Idag blir det sol o bad med tjejerna fram tills jag börjar jobba igen.. börjar kl 17, Mercan ska skjutsa mej ut så han får se hur jag har det också o träffa alla goa ungar =) Lyckades hitta en dag när alla vi tjejer (nästan iaf) hade en dag ledigt samtidigt så ska snart ner till Emelie så drar vi ut till Abborreberg!

Om det blir fint väder till helgen kanske det blir en tripp till Kolmården med familjen.. alla vänner+pojkvän jobbar så ska passa på att träffa mamma pappa o syskon lite. Men såg nu att det ska regna så det kanske blir att sitta inne hela helgen..

nä nu ska ja borsta tänder o fixa lite



RSS 2.0