Positiv energi!

Min jobbångest är äntligen över vilket känns otroligt skönt! Jag har fått erbjudande om en tjänst fram till september nästa år, som minst. Jag kommer alltså att få semester nästa sommar!!! Känns som en dröm, haha. Jag har ju inte haft en vanlig normal semester sedan jag började plugga vilket är över 4 år sedan! Haha, galet ju! Nu kanske det bara blir några veckor men ändå, lyx för en sommarjobbare som mig :) Jag vet ännu inte när jag börjar, helst imorgon enligt dem men jag har ju fortfarande skolan drygt två månader till. Jag är sååå skoltrött nu! Vill bara vara klar!! NU!! Jag är grymt sugen på att ta en tripp någonstans redan nu i vår oxå. Bara sol och bad och slapp! Får se vad det kan bli! Mycket man vill just nu! I helgen ska vi iallafall på en liiiten semester till Malmö tillsammans med Mallan, JK, Nyrre och kanske några till :) Ska bli underbart det med, och jätteskoj att se Gaga :)

Jag fick en annan rolig nyhet igår också, eller två. Min knöl i nacken är INTE cancer! :) Skönt! Kanonbra & rätt fin doktor fick jag oxå, mycket trevligt! Kollade även synen igår, hos en riktig optiker. Kollade ju den i lördags på hälsomässan och fick fram ett synfel på -3,75. Blev så himla ledsen för jag har haft -3.0 i flera år och trodde inte att jag skulle kunna göra ögonlasern bara därför. Men nu visade det sig att hälsomässans maskin visade fel, min syn ÄR stabil! Skönt!!!

I övrigt gör jag inte mkt annat än att jobba & plugga! Ett par träningar hinns med emellanåt med och ikväll har jag varit en sväng hos Fatema. Annars blir det inte mkt fritid i veckorna. Men snart så.. SNART börjar mitt liv som icke student!! :D

 




Hälsomässa m.m.

Idag är det fars dag och jag ska på middag hos mamma & pappa i eftermiddag! Gott :)
Innan dess blir det en joggingrunda tillsammans med lady gaga, måste lyssna in mig lite inför nästa helgs konsert i malmö som vi ska gå!

Igår åkte jag & Mercan till Älvsjö där vi mötte upp Sanna & Peter för att gå på Hälsomässan! Det var riktigt skoj, mycket att se & prova på & smaka :) Vi prövade massagedynor, fåtöljer, skor, fick massage, jorde synundersökning, kollade på olika danspass m.m. Shoppade lite också såklart! Det var även matmässa i hallen bredvid så det blev ett varv även där med en massa provsmak & lite shoppning. Köpte Pauluns goda bröd bl.a.
En rolig dag kort & gott!

 

Mercan & Peter prövar en speciell rockring :)


Sanna får skön massage i fåtöljen!


Snö & födelsedagsfirande

Mysigt att vakna upp och se att det är alldeles vitt ute, särskilt om man bara ska hämta kaffe och sen krypa ner i sängen igen, hihi. Gårdagen var dock inte lika härlig. Var tvungen att ge mig ut i snökaoset flera gånger, på cykel dessutom som jag envisas med att åka på. Man blir ju så mkt effektivare då :)

Igår hade vi möte om examen igen, denna gång tillsammans med programansvarig som visade sig vara en väldigt bestämd och inte alltför tillmötesgående människa. För er som inte vet så sitter jag med i examens-gruppen och vi var så gott som klara med planeringen när en människa som tydlligen var programansvarig på Sociomprogrammet sa att vi inte fick ha avslutningen i en kyrka!! ÅH, jag blir så trött på sånt där resonemang hit & dit. Vi hade till och med skickat ut ett mail till hela klassen med en förfrågan om någon hade något emot att vara i kyrkan vilket INGEN hade. Ändå får vi inte vara där. Så löjligt + massa merjobb för oss! :(:(

Nu är jag iaf inne på kurs nr 3 av 4 denna termin!!! Mindre än hälften kvar! :) Denna kurs känns mycket slappare än de föregående, lite välbehövligt tycker jag! Jag ska jobba massor under november och december, ca tre dagar/vecka men så får det bli.

Helgen som var firade vi Älsklingen tillsammans med vänner. Det var så länge sedan vi gick ut tillsammans så vi tyckte att det var på tiden. Vi var först hemma hos oss och umgicks och åt snittar som jag hade gjort. Aslan var med hela tiden och var inte alls rädd för hög musik och en massa människor :) Grönborg & han blev extra goda vänner :) Sedan blev det utgång i Linkan, jag var jättetaggad för utgång men på ditvägen fick jag så himla ont i huvudet som bara blev värre och värre så jag kunde knappt ha kul alls ute :( Vet inte ifall det var någon släng av migrän för det satt i flera dagar... Jag har ju haft en del stress som släppte i och med att kursen tog slut på fredagen.
















På söndagen hade vi slappdag med mys & god mat. Vi började även se en ny serie som vi blev helt fast i. The Triangle heter den och handlar om bermudatriangeln, sjukt spännande precis som vi båda gillar :)

Nu ska jag ta tag i dagens pluggande!
Sköt om er ♥

Torsdag!

Detta damp ner i brevlådan tidigare idag:



Satte lite extra guldkant på dagen måste jag säga :)
Sjukt dålig kvalite på bilden dock, kör fortfarande med mobilen, smidigast så :)
Vet vet, dessa pengar kanske kan vara ett litet bidrag till en ny kamera?! Får se vad som händer..

Nu ska jag strax iväg till Annis på inflyttningsfika! Ska bli mysigt med lite tjejkväll en vanlig torsdag!

Föresten, nu har jag bokat in en tid för undersökning av mina ögon för en eventuell laseroperation av mitt synfel! Känns verkligen spännande & LÄSKIGT! Så om två veckor vet jag om det kommer funka på mina ögon! Hoppas!! (eller kanske inte, hihi)



Tillbax igen

Nu är jag så gott som klar med hemtentan vilket är otroligt skönt. Jag väntar bara på att få ett godkännande av Katta som ska läsa igenom den innan jag skickar in den! Så imorrn har jag en ledig dag :) Jag ska till Norsholm med Aslan en sväng då en tandläkare ska kolla på hans sneda tand. Sen ska jag ner på stan & shoppa loss lite grejer som behöver inhandlas, både till mig själv och till lägenheten. Köket är nästan helt klart nu och det är sååå fint tycker jag! Glömmer alltid bort att fotta men jag ska göra det så snart jag köpt gardiner, förhoppningsvis imorrn!

Nu har jag fått en ny hårfärg IGEN! Jag va så trött på min daskiga färg så jag fick hjälp av Sanna att hitta en snygg toning igår när vi va på stan. Kopparbrun kan man nog kalla den. Lite mörkare, höstigare färg åt det röda hållet som jag är väldigt inne på just nu :) Sen var vi och kolla på innebandyn och efter det hjälpte hon mig att tona med, kalas ju! Hitta en fin klänning (eller 2) med som jag ska ha på mig på Lördag! Är riktigt taggad för utgång, tror det kommer bli riktigt kul!

Idag fick jag ett nytt program att köra på gymmet men jag blev lite smått missnöjd. Jag sa klart & tydligt att jag vill ha mer av rumpa, ben & armar. Vad får jag då? Jo en MASSA rygg & axlar! Rygg är bland det lättaste att träna upp på min kropp och jag får knappt runt BH:n i omkretsen längre och då är det INTE själva brösten som blivit större, endast omkretsen! Vill inte bli större där nu.. hm får väl göra upp ett eget schema åt mig men lite tråkigt för jag gillar nästan mer att träna enligt någon annans instruktioner :) Nåja, inte världens största problem kanske :) Imorrn är det tisdag vilket betyder mitt favvopass på hela veckan: Bodytoning!!





RSS 2.0