Midsommarhelgen

 

 

 

 



Midsommar blev en härlig tillställning, vackert väder dessutom. Hör inte till vanligheterna.
Dagen spenderade jag bara med mig själv & det var både underbart & efterlängtat. Jag tackade nej till två midsommar-luncher bara för att få vara själv! Jag sov ut ordentlig och åt en lång & god frukost. Löparrunda, promenix & en stunds läsning i soffan. Låter kanske inte som någon vidare midsommarafton men det var precis vad jag behövde. Kvällen däremot spenderades i trevligt sällskap! Midsommarfest i svärfars villa :) Det blev en kalasbra kväll, mycket mygg dock :(

Lördagen var jag tokbakis. Blev bjuden på midsommarlunch hemma hos mamma & pappa och sen däckade jag i deras säng & sov flera timmar. På kvällen cyklade ja & Sanna till Mallan för filmkväll. Annis kom förbi en sväng också. Mycket mysigt & trevligt :)

Söndagen spenderades ute vid Bönergården, sol & även ett dopp :) Efteråt blev det löparrunda tillsammans med Annis. Vi va duktiga & tog oss igenom 5,2 km varvet uppe på Grosvad trots extrem värme!

Idag var man tillbax på jobbet igen. Jag var väldigt effektiv idag och hade verkligen flyt, skönt med sådana dagar! Nu ikväll har jag planterat lite blommor i en stor kruka på balkongen. Rosa, blått & vitt. Det blev jättefint! Vet i tusan vad blommorna heter dock :)

Jag lagade även en fiskgratäng men den stod i ugnen för länge & blev misslyckad. Fisken smälte typ, låter smarrigt va?! :)

Nu dags för bok!




nytt sovrum :)

ja, det känns det som att vi har fått :) I väntan på vår nya säng så har vi flyttat in våra gamla sängar i vardagsrummet. Så hela helgen har vi sovit & slappat & ätit i sängen i vardagsrummet, riktigt skönt med ett stort sovrum, hoppas att det kan bli det någon gång i framtiden :)

I Lördags var vi som sagt på Ikea. Efter en hel del beslutsångest (mest från min sida) så bestämde vi oss för deras soffa Kivik med klädseln Svanby grå. Soffan kommer imorgon men klädseln kommer inte förrän om ca 20 dagar :( Vi beställde även nya sängar som kommer imorgon!! :) Nytt överkast blev det också och en helkroppsspegel till sovrummet!

Lördagskväll var vi rätt sega efter en hel dags shopping så vi gjorde våfflor & kollade Victorias & Daniels vackra bröllop! Eller ja, vi turades om att titta på det och nån himla fotbollsmach som givetvis gick samtidigt. Vet inte vilken i ordningen som det var men den var tydligen minst lika viktig som alla de tusen andra som visats på vår Tv den senaste tiden!

Idag har min kära familj varit här på lite grillning & rabarberpaj. Vi satt på balkongen och njöt av det härliga vädret. När de hade åkt bytte jag om till träningskläder & gav mig ut i löparspåret igen. Blev strömmenvarvet+ Himmelstadslunds elljusspår två varv. Det kändes jättebra, så skönt med en sådan runda efter de senaste turerna då jag känt mig jättetrött, tung & seg! Men så är det med löpning, det går verkligen upp & ner. Imorgon kommer Emilia hit på kvällen & vi ska träna ihop i vårt gym! Ska bli skoj med lite sällskap :)

Näpp nu ska jag få lite fotmassage av älsklingen. Det är en deal vi brukar ha om vi båda vill se olika program på Tv:n, om jag då ger med mig och låter honom titta på sin sport så får jag massage samtidigt, hihi.

ledig eftermiddag & kväll

japp, det har jag haft idag :)
Inget inplanerat efter jobbet & inte Mercan heller, tänka sig att vi hittade en sån dag mitt i veckan och så var det fint väder tom :) Underbart!!! Vi knallade bort till Färgargårde & köpte goda mackor som vi avnjöt i kvällssolen. Sedan blev det glass till efterrätt och en skön promenix på det! Tänk vad lycklig man blir av sol & värme :)

Har kollat lite på resor också. Funderar på en liten weekend i början av hösten, kanske till Rom elller Barcelona. Jag skulle gärna vilja besöka Prag också. Får se vad det blir och om det blir :) Skulle vara mysigt med nån lite tripp iaf :)
Nån som har någon plats/stad att rekomendera?

Idag fick jag höra att jag hade för kort kjol på jobbet.. hmm.. blev riktigt fundersam. Ingen som under mina 2 år på denna arbetsplats påpekat detta tidigare och då sprang jag omkring i kjolar & klänningar hela förra sommaren. Den slutade strax över knät. Tydligen ska den sluta under knät för att de ska vara OK. Bäst att ta reda på vad som egentligen gäller så att jag inte springer runt oanständig på jobbet :) Imorgon ska det regna så då får det bli jenas :)

I helgen ska jag & älskling till Ikea och köpa nya sängar m.m. för vår travvinst som vi inte har utnyttjat ännu. Det ska bli skoj & UNDERBART med ny säng!!! Vi provade ut dem förra månaden & jag hoppas verkligen att de är lika sköna denna gång!

Hoppas att ni också får en skön och avkopplande helg!!


Rolig helg!

Måndag igen och jag känner mig faktiskt riktigt utvilad, lite konstigt faktiskt med tanke på att det blev lite fest även denna helg. Lite senare än vad jag tänkt mig i Lördags då vi var på Karins 25-års fest. Jag hade tänkt att hoppa utgången och komma hem skapligt. Att hoppa utgången blev lätt för det blev ingen, istället blev vi kvar hemma hos Karin till närmare halv fyra :) Det blev riktigt skoj med dans i vardagsrummet hela natten lång, haha. har skapligt roliga filmer på min kamera, hihi.


Tack för en härlig kväll :)

Jag var inte ett dugg bakis igår heller även om jag blev rätt lullig i lördags. Vi sov kvar i Finspång och jag lyckades få upp älsklingen riktigt skapligt :) Har mina knep, haha. Vi tog vi en promenad i det sköna vädret, köpe glass och gick och fantiserade om att vi bodde i Finspång, i hus!! Sedan drog vi hem till stan och jag städade lägenheten, vet i tusan vart energin kom ifrån men fint blev det! Mercan drog och tränade och på kvällen grillade vi kryddiga korvar med pomme och god sås, Mums!

Idag har jag sålt soffan & mattan i vardagsrummet. På Lördag ska vi ut och se oss om efter något nytt. Vet inte riktigt vad vi letar efter men en ganska nätt 3-sits skulle jag tro. Vet inte riktigt vilken färg heller men kanske nått i grått eftersom väggen går i de tonerna. Tycker det är så fint med en vit soffa men det känns inte så praktiskt. Nån som har någon idé om färg eller modell?? Den får inte vara för dyr dock..
Det röda ska ut nu iaf, är trött på den färgen, funderar på grönt eller plommon istället. Mercan röstar på grönt så vi får se :)




Får se om det blir ngn förändring av denna hörnan så småningom.. tycker tapeten blev väldigt fin på den väggen iaf!

Var nere och körde lite gym förut också, hoppas det blir bättre i min rygg/skuldra nu när jag kommit igång med styrkan också. Har haft så himla ont i flera veckor nu, till och från.

Idag har Mercan börjat jobba dagtid också, känns helt underbart att vi äntligen får samma arbetstider :) Vi kan till och med äta ihop, haha. Idag gjorde jag en fräsch tonfisksallad med kokt ägg. Känns skönt med lite lättare mat efter gårdagens moffande! Jag har börjat ha i råa morätter skurna i skivor i mina sallader. Det blir riktigt gott, knaprigt & mättande!

Nu blir det lite TV..
Kram så länge!



Ett inlägg med BILDER :)

Jag fattar verkligen inte vart dagarna tar vägen! Jag har fullt upp hela tiden, har till och med börjat träna på morgnarna för att hinna med allt som ska göras efter jobbet. Ändå har jag svårt att hinna med..
Jag ser fram emot nästa vecka för då är det nästan helt blankt i kalendern, än så länge iallafall :)

Mycket skoj har hänt sen sist dock :)
Förra helgen när vi var på Tjockisholm blev en riktigt kanon-helg! Det var länge sen jag hade så skoj, det är så underbart att få umgås med alla underbara vänner samtidigt & under en hel helg! Vädret kunde ju inte ha varit bättre heller. Det blev många fina minnen som jag kommer att bära med mig hela sommaren! Tack söta ni för en underbar helg!

 

 
Wow... första bilderna på bloggen sen innan resan :)


I måndags var min sötnos Emilia här efter jobbet. Så mysigt att äntligen får träffa henne också. Vi hade som vanligt otroligt mycket att prata om, mycket socionomsnack såklart :)

Mercan & jag har försökt att göra klart lite här hemma också. Vardagsrummet har blivit liiiite mer färdigt. Vi vågade oss på tapeterna på egen hand & det gick faktiskt riktigt bra. Är bara en liten futtig våd kvar att sätta upp nu. Känns mycket ljusare & finare, fast soffan är sjukt ful mot den vita väggen. Den ser skitig ut så det får bli en ny :)

   

Byrån i hallen som jag målade vit för ett tag sen & lilla söte-blomman som jag fick av Sanna & Peter.

Känns helt underbart att det äntligen är Fredag imorgon, denna jobbvecka har varit otroligt jobbig. Vi har så mycket att göra att jag fick jobba i nästan 12 timmar igår. Kommer nog att behöva göra det en eller två dagar även nästa vecka.. Men helgen blir nog skoj iaf! Imorgon ska vi till Maria och fira hennes födelsedag och att hon har tagit Socionomexamen! På lördag är det dags att fira Karin som fyller 25 år så det blir kalas även då :) Däremellan ska jag bara slappa :)

Nu ska jag gå & lägga mig med min nya bok, Tusen strålande solar, skööönt!!!!
Imorgon ringer klockan kl. 06.00 då blir det löparrunda med Sara innan jobbet. Är jag inte helt otroligt hurtig?! :)

 
Den här bilden är så himla fin tycker jag (ännu finare i Sannas kamera)


RSS 2.0