Malta bilder

carro har blivit sjuk så det blev inget överlämnande av hennes malta-bilder till mig idag :(

Lägger upp några av de bilder som jag tog iallafall!


Carro vid Mellieha bay, som blev vår favorit :)






vårt hotellrum


Malta by night :)


vid ett stopp på vår underbara båtutflykt :)


Spirit of Malta - båten som tog oss runt de tre öarna Malta, Gozo och Comino




Utsikten mot huvudstaden Valletta, från Sliema där vi bodde


Var ju tvungna att prova på mojito på Mojito bar som hörde till vårt hotel, dessvärre ingen höjdare
Bara Emelie som lyckades dricka den utan att vilja spy efteråt  :(





dags att åka hem igen...


en sista bild från flygplatsen :)


Malta uppifrån..


... o några timmar senare över södra sverige :(

lördag

kom precis hem från marknaden, fick med mej älski efter lite tjatande. Han har bara sovit o sovit hela dagen, stackar´n. Men en liten sväng nere på stan blev det. Ja shoppade godis-remmar o han köpte en resväska, en sån där riktigt stor också, haha :) Men den verkade faktiskt rejäl o bra o så va de skitbra pris så varför inte slå till då?!

Träffat  Emilia idag med, hon va här en sväng på fika. Sista gången vi sågs nu innan hon drar upp till Umeå igen på Måndag.. hon ska ju börja plugga där uppe nu med, till socionom hon med :)

Har påbörjat veckans städning också, men det blev mest en massa plockande o rensande av papper så jag kom aldrig så långt som till själva dammsugningen. Det får bli imorgon! Tänkte fixa lite sallad nu så kanske det bli bio se ikväll.. är lite sugen på Arn. Mercan vilar nu igen, om han har lust sen så knallar vi nog ner till filmstaden :)



dubbla träningspass :)

var lite galen ikväll o körde två träningspass efter varann... först bodypump o sen abs, jäkligt smart när man inte tränat ordentligt på flera månader, haha. Blev riktigt slut, eller efter första timmen kändes de skitbra.. svettig & trött men hade ändå krafter kvar, trodde jag :) Några minuter in på absen var jag helt utmattad, fullföljde dock passet o ver helt genomsvettig när jag gick därifrån. Men det är en härlig känsla & otroligt skönt att va tillbax på gymmet :)

Första dagen på jobbet idag också, känns superbra :) Var skapligt nervös inatt o vaknade flera gånger o trodde att jag hade försovit mej :) Mercan låg o hosta massor också o det gjorde ju inte saken bättre. Men allt gick jättebra idag, som det ju nästan alltid gör trots att man nästan oroar ihjäl sig ibland. Fick inte jobba nått direkt men det dröjer väl ett tag dit.. blev presentationsrunda idag o lite info om arbetsmarknadskontoret, eftermiddagen ägnade jag åt att läsa igenom handböcker o papper som jag fick av min handledare. Känns som om jag redan lärt mig massor o blivit mycket mer insatt i arbetet :) Men jag har några pärmar kvar att gå igenom. Imorgon ska jag vara med  min handledare nr. 2 hela dagen o även vara med på några klient-besök som hon har. Blir spännande :)

Mercan är fortfarande dålig, idag var han iaf nere på vårdcentralen o tog prover. Var tydligen något värde i blodet som inte var så bra så han fick pencillin men tycker han är mycket sämre idag... men det kanske kan bli så precis i början av pencillin-behandling?! Hoppas han piggnar till till helgen iaf så vi kan umgås lite!

Imorgon ska jag försöka hinna med en helrenovering av mig själv.. har längtat hela veckan efter ett varmt bad, scrub, hår o ansiktsinpackning, fixa naglar o sånt skoj :) Ska försöka hinna med bibblan innan bara 'också så jag har någon bra bok att lyssna på när ja ligger i badet, då blir det perfekt :)

snart dax för sängen!
natti!


tillbax i vardagen igen..

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, har haft så fullt upp hela tiden så det har inte funnits tid till det. Nu har jag dock kommit tillbax till ett "normalt" liv igen o tänkte börja komma igång med bloggen igen.

I Söndags kom jag ju hem från en underbar o härlig Malta-vecka. Vi hade det verkligen härligt där nere, det är en underbar liten ö som jag verkligen kan rekomendera att åka till. Jag åkte ju med tjejerna och det var en perfekt tjej-semester men det var samtidigt en lite romantisk atmosfär där nere så nästa gång blir det med pojkvännen :)

Tänkte lägga upp lite bilder också så snart jag fått dem som Carro tog... hoppas på att hon har med sig dem imorgon :)

Så mysigt att vara hemma  hos älski igen också och få börja leva som vanligt igen. Har ju farit runt hela sommaren känns det som o aldrig varit hemma på riktigt. Det är skönt att vara det nu. Vi var o handlade igår, o så tvättade jag en massa tvätt också o det kändes riktigt bra, haha.

Jag har dock gått upp tre härliga kilon denna sommar, inte konstigt egentligen efter all fettig (men såå otroligt god) mat som bjöds ute på lägret. Sen en fettig vecka på Malta, underbart härligt men nu känns det inte lika bra längre när man ska börja klä sig i jeans o upptäcker att de knappt går att knäppa :(

Men ska ta tag i träning o kost nu också.. ska bli riktigt skönt att komma in i gamla rutiner igen. Ska faktiskt iväg o prova på Salsa om några timmar... ja o Carro fick ett ryck idag o kände för att prova på något nytt, så Salsahuset kl. 19.00 :)

Skolstart idag också. Blir praktik nu hela hösten, jag ska ju vara på arbetsmarknadskontoret o det känns kul att göra något annat än att bara läsa o skriva. Ska dit första gången på Torsdag eftersom vi har gemensam intro för alla som ska vara inom Norrköpings kommuns socialtjänst först. Blir ovant med nya tiderna bara, 8-17 typ varje dag... hur ska man orka det?!? Mercan tycker jag är larvig, det är ju "normala" tider för närsta varenda människa... det är bara vi som läser PBL på socionomprogrammet i Norrköping som inte kan fatta hur man kan leva med sådana arbetstider :)

Nä nu är det dags för lite mellanmål :)


RSS 2.0