härligt väder o en liten bäbis

jaa nu har mercans syrras bäbis äntligen kommit ut ur magen o det blev en lite tjej! GRATTIS!!!
Var så länge sen som någon i min bekantskapskrets fick en liten så det ska bli skoj o gosa med en liten bebbe igen =) Så har man nån att köpa bäbis-kläder till också, såå kul! O ännu roligare när det är en tjej också, finns ju så otroligt mycket gulligt!!

Vilken underbara dag det har varit idag!! Haha jag låter som en sån där som bara går runt o är så jävla positiv hela tiden, en sån där som alla stör sej på hehe. Men jag brukar alltid vara pessimist så det känns väldigt bra att jag mår så bra just nu! Kom på att jag egentligen borde ha pms nu också men den känns inte av ett dugg, såå skönt!!

Dagen började med en härlig sovmorgon + frukost tillsammans med älski! Sedan kom Sara o vi satt på balkongen o förberedde opponeringen till imorgon! Det gick ganska bra faktiskt, vi har verkligen så lika åsikter vad gäller skolarbete. Vi tycker oftast likadant o det underlättar massor i vårt arbete!! Kanske blir c-uppsats tillsammans också?! Om inte ja o Carro ska skriva om kvinnors våld mot män haha.

Vid 3-tiden hämtade ja upp Eva på hennes jobb så gick vi på stan o ja shoppade ett par nya solglasögon på Åhlens, Mercan satte sig ju på mina gamla älsklingar när vi var i Turkiet. De här var inte ens hälften så bra men de får duga.. Hittade även en svart klänning på Vila, ett väldigt impuls-köp som jag nog får prova några gånger till innan jag bestämmer mig... den var fin men jag är ju ingen klänning-människa direkt.

Imorgon är sista dagen i skolan!! Eller typ sista, vi har ju två dagar till men de är inte så krävande så det räknas inte =) Känns så skönt att jag ska vara ledig några veckor nu innan jag börjar jobba. Förrut tyckte jag det var jättedåligt att jag inte skulle börja förrän v.26 men nu känns det hur bra som helst. Behöver verkligen vara ledig och bara vara. Sova länge, läsa böcker om inte har med skola att göra och ta dagarna som de kommer åh vad jag längar efter det! Mercan tycker att jag är helt konstig när jag säger så och jag kan till viss del hålla med honom eftersom jag alltid varit en sådan planeringsmänniska som inte alls tycker om att inte göra nått .Men nu har jag ställt om helt av någon anledning =) Funderar på att åka hem till familjen några dagar också o bo med dem o vara "barn" igen =) Mercan är ju ändå borta på em i nästan två veckor.. brukar ju vara skönt att vara själv första veckan...
Får se hur jag gör.. skulle ju som sagt inte planera =)

nu blir det lite tv,, är ju desperate ikväll!
KRAAM på er!


lycklig

Jag är bara så lycklig just nu.. låter kanskehelt knas,speciellt med tanke på att jag fyllde 24 nyligen o borde ha åldersångest som bara den hehe. Det är inget spec. som hänt utan allt känns bara helt rätt. Sedan är det snart sommarlov och sommaren känns så rolig i år. Sen är det j så otroligt härligt väder ute o det gör en ju bara ännu gladare =)

Hade lååångdag i skolan idag, 8-17, jag och Sara höll i vårt kreativa seminarium på förmiddagen och det gick faktiskt jättebra, fick bra respons från Gunnel oxå =) På em hade Anna ocj Camilla sitt seminarium som handlade om ART - agression replacement training, Vi fick prova på övningar som används på barn som är väldigt utåtagerande och har svårt att hantera ilska...  väldigt intressant, speciellt för mig som har en del aggressionsproblem.. Ja o Carro antecknade som bara den med tanke på våra problem haha.

Nu ikväll blev de löparrunda, känns inte lika motiverande längre med tanke på att vårruset är avklarat men det var skönt att komma ut lite. Carro & Emelie stannade på muffins o vatten efteråt så blev det lite skisnack oxå =) Ska bli så kul att dom ska vara kvar här i Norrköping i sommar! Vi har föresten bokat in en tripp till abborreberg på torsdag om det blir fint väder, lite picnic o sol o kanske ett dopp?!

Mercan o ja hade myskväll igår o det blev verkligen MYSkväll! Vi har knappt sett varann sen vi kom hem från Turkiet så det var jättehärligt o gosigt att bara vara med varann en hel kväll och natt.  Åt ost o kex o såg film, Solstorm, den var bra tyckte jag men Mercan tyckte den var konstig...

nu ska jag lägga mej i sängen o läsa rapporten so vi ska opponera på.
natti natti på er vänner + alla andra läsare

Födelsedag x 3

Igår blev det fördelsedagskalas här hemma, vi hade ju tre fördelsedagsbarn att fira, jag 15/5, Emelie 23/5 och Sara 25/5. det bjöds på tacopaj och en massa glass, maränger, dajm, jordgubbar m.m. till efterätt, väääldigt gott blev det =) Presentöppning blev det såklart också, jag fick jättebra saker, bara sådant som jag ville ha =) Fick bl.a ögonskugga i olika gröna nyanser, läppglans, jättefina rosa och korallfärgade pärlor, nagellack och en helt underbar svart partyväska från friis & company, jag bara älskar den!!!

Vi hade från början bara planerat en lugn mysig tjejkväll hemma men efter mat och en omgång Alias och lite dricka var vi i riktigt härlig stämning så vi ville vidare men vart tar man vägen i Norrköping en Fredagskväll om inte är 18 eller över 25??

Tjejerna hade droppat av en efter en under kvällen men vi blev iallafall ett litet gäng som drog iväg neråt stan.. hamnade på Palace till slut och det blev riktigt skoj faktiskt!!! Sådana spontan-utgångar är nåstan roligast, får bli mer sånt tycker jag!!

Idag ska jag baka lite. Klockan 15 kommer familjen + delar av Mercans familj och ska fira mej lite.. har ju inte funnits tid till det tidigare, men bättre sent än aldrig =) Blir dock ingen tårta (fick nog av det i Turkiet =) Tänkte göra bananåkokospaj med choklad och rabarbermuffins!

Lite bilder från gårdagen...

image59
Födelsedagsbarnen!


image60
Sötisarna Fatema & Elin


image61
Sjuklingen Mallan kom lyckligtvis förbi en sväng också, inte detsamma utan henne =)

image62
Ute på Palace

image63
Såå söta =)



nu blir det bakning för min del!
Trevlig helg på er alla!

24,57

Wiiiiee... Vårruset idag och jag slog personligt rekord på mina 5 kilometer, sprang under 25 och är supernöjd. Speciellt med tanke på att jag inte tog ut mig helt, stannade vid en vätskekontroll och emellanåt fick stå o stampa på stället för att vissa personer givetvis startade i fel grupp och började gå efter bara en liten bit!  Vi var så otroligt duktiga allihop, tror vi alla slog rekord o sprang mycket fortare än vad vi gjort på våra träningsrundor! Sara började t.o.m prata om tjejmilen... vill inte säga något om det ännu dock =)

Såhär kom vi i mål:

24,57 Jag
25,02 Sara
25,14 Stina
25,45 Fatema
27,13 Emelie
27,43 Carro

Efteråt blev det lite välförtjänt picnic o så fick man en massa gratis-grejer, mycket trevligt! Carro vann även lite saker på sitt startnummer, en pilatesboll (som jag så gärna hade velat ha) o en stegräknare! En väldigt trvlig, rolig o mysig kväll!

Nä nu blir det sängen för min del.. är sååå trött i kroppen!

natti natti

Kort sammanfattning av Turkiet-resan..

Japp, nu är man hemma igen efter härliga semestern, det var verkligen välbehövligt, kopplade bort skolan totalt faktiskt =) Blev inte så många utflykter heller hehe, lyckades slappa en hel del så det är jag stolt över..

Har väl berättat om resan för de flesta vid det här laget så nöjer mig med en liten kortfattad version här!

+
Vårt hotell -
Vi blev verkligen supernöjda med hotellet - Hacibay - jättefin och stor lägenhet fick vi där vi trivdes kanon! Jättehärligt poolområde, bra restaurang och sen fanns en skönhetssalong + frisör som hörde till hotellet så vi passade på att göra oss lite fina vår sista dag då det givetvis skulle regna lite =(

Båtutflykten - Ja, jag kunde ju inte helt avhålla mej från utflykter så vi firade min födelsedag på en härlig båt ute i den turkiska skärgården, kostade bara 200kr/person o då fick man mat och fri dricka under hela dagen, helt perfekt för oss =)

Turkisk afton - Det bjöds på turkisk afton på vårt hotell en kväll, blev grillbuffe med lite turkiska bakverk till efterätt, de var dock inte så goda.. allt var så himla blött lixom. Det var som vanlig sockerkaka, kladdkaka, wienerbröd o.s.v. men allt hade dom lixom doppat i olja eller nått för de var bara blött o sliskigt, inget för mej =( Efter maten blev det turkisk dans som jag faktiskt deltog i hehe (Mercan vågade dock inte hehe), så blev det modevisning o lite andra uppträdanden!

-
Hissen!!!
Vi fastnade i hissen på vårt hotell en dag och det var bland det värsta jag varit med om. När dörrarna hade stängts släcktes bara ljuset helt plötsligt och så började hissen åka jääääättesakta neråt... sen stannade den en liten stund men dörrarna gick inte att få upp, sen saaaaakta neråt igen. Gud vad rädd jag var! Mercan var dock ko-lugn. Kändes som en evighet vi var där inne men det var nog inte så länge egentligen.. läskigt var det iaf.

Vilse typ varje dag.. vi hittade typ aldrig hem från stranden hehe, gick vilse första fem dagarna när vi skulle hem till vårt hotell... varken Mercan eller jag har vidare lokalsinne så det blev inte så bra haha.. det blev några timmars omväg tror jag =)


image48
Kleopatrastranden

image52
.. där vi även hittade några träningsmaskiner som vi inte kunde låta bli trots semestern =)


image49
på båten

image50
koncentrerad... =)

image51
Finis!

image53
Vår (eller kanske mest min) favvorestaurang - Norden, väldigt god turkisk mat o trevlig personal hehe

image54
stor macka =)

image55
uppe vid borgen..


image56
passade på att fräscha upp mina nagla för en billig peng!

image57
födelsedagstårta fick jag oxå, god men alldeles för stor =)

image58
Mysig middag!

Oj, vad bilder det blev.. vi tog sammanlagt 188st så det finns en del kvar men mycket är samma =)

Har ju ny hårfärg oxå nu som Sanna fixade i Fredags! Blev superbra, får fotta mej o lägga upp en bild så småningom..

Nöjer mej med detta så länge =)

imorgon åker vi

imorgon är det dax, då drar ja & älski iväg på vår lilla semester till Turkiet! Ska bli helt otroligt skönt att bara komma bort lite o slappa hela dagarna. Ska försöka att inte åka på såå många utflykter som jag brukar vilja göra hehe. Skönt att bara ligga på standen sen har vi ju fått ifnt hotell med pool oxå så då kanske vi passar på att hänga där lite oxå!

Idag blev ja & Sara nästan klara med vår b-uppsats, har bara lite finjusteringar kvar att göra imorgon. Då känns det ännu bättre att åka iväg på semester också. Ett tag trodde jag ju inte att vi skulle hinna... Känner mej riktigt nöjd faktiskt, hoppas bara vår handledare tycker det oxå, hon som ska examinera =)

Inatt blev det lite jobb igen.. har hoppat in som assistent på ett nytt ställe i Finspång där man också har sovande jour. Jag har varit där 3ggr nu och jag trivs bra. Skönt att ha lite nätter när man pluggar, ger ju lite extra pengar iaf!

Blev en liten runda på stan idag igen, shoppade dock inget till mej själv, bara födelsedagspresent till Emelie. Blev riktigt fina saker så det blir hon nog väldigt glad över =)

Ikväll ska jag iväg till abborreberg o springa lite med Stina & Lisa, missar ju vår måndagsträning nästa vecka så får bli två pass denna vecka istället. I Måndags var vi i vrinneviskogen o sprang 5,3km. Jag sprang på 29 min.. kändes rättså bra!  Riktigt jobbigt men väldigt fin miljö. Gick att cykla dit också, jag jag verkligen rekomendera. Det fanns en mysig minigolfbana där också o ett litet café. Aldrig varit där förrut.

Imorgon ska jag o Sara träffas i bibblan vid 10 o fixa med det sista i uppsatsen sen ska ja hem o packa o sen ska köra katterna till Carro! Sen åker vi till Turkiet =)!!!

Nä nu måste ja upp o bli lite pigg (ligger fortfarande kvar i sängen efter min lilla eftermiddagslur) finns en del att göra i vår lägenhet just nu... massa skit överallt. Mercan har frivecka o då är vårt hem en total katastrof, hur går det till?? =)

sjukling

nu börjar jag äntligen känna mig bra igen.. har mått helt knas ända sen i fredags. Började med att jag mådde illa som bara den, kände mej yr och var tvungen att ligga i sängen, låter som en bakis.dag men det var det inte kan jag lova. Blev bara vatten & en Mer på valborg =) Skulle ut o käka med tjejerna på Harrys på fredagskvälllen men fick hoppa det för jag orkade bara inte upp ur sängen. Sov typ hela kvällen & natten och halva lördagen. Sen bussen till Finspång o jobbade kvällen+ journatt. Kände mej lite yr o konstig även på jobbet men det blev något bättre framåt kvällen. Idag har jag känt mig lite halvkonstig emellanåt men hyfsat normal iaf =)

Pappa skjutsade mej hem i morse sen har jag varit ute o gått med Sara & Emelie.. köpte några tidningar på Ica så nu har jag legat o softat o läst i soffan några timmar också.. riktigt skönt =)

Fick en stor kruka av mamma också så jag tänkte plantera mina jordgubbsplantor i den o fixa lite med det.. hoppas jag har jord så det räcker bara. Carro kommer troligtvis förbi en sväng sen också.. hon ska kolla på när jag ger Myrra tabletten så hon kan det sen när vi åker till Turkiet. Hon & Simon ska ju vara kattvakter då =)

Känns så tråkigt att helgen redan är slut.. eller snart slut iaf.. den har bara försvunnit nu när jag har legat "sjuk"... o såvit bort en massa. Men men... vi får ju semester på torsdag då vi åker så jag kanske inte ska klaga.

Jag ska nog behålla båda mina bikinisar föresten.. hehe.. kan inte bestämma mej o båda är så himla fina.. jag har ju jobbat lite extra nu också så då känns samvetet lite lättare =)

Kanske blir grilla ikväll.. tinar upp lax nu iaf så får vi se vad vi gör med den. Mercan jobbar till sex så han är väl jättetrött sen antar jag. Såg att nån Zorro-film är ikväll också.. måste se den, de är ju så bra =)


RSS 2.0