Glaad!!

Jag är trött som tusan, lite småförkyld och huvudet känns otroligt tungt, ändå är jag på ett strålande humör. Vet inte alls vart det kom ifrån.. Har i och för sej inte varit "nere" innan men bara inte på topp liksom. I morse när jag cyklade till jobbet och kände den lite kyligare höstluften så kändes det bara bra! Jag gillar verkligen hösten. I allafall början av den, jobbigt bara om den blir för lång. Idag fick jag äntligen besked om hur det blir med jobb i höst också och jag får typ jobba hur mycket jag vill. Det känns så himla skönt! Nu har jag planerat in mina tider under september & allt känns mycket lättare då än om man får veta från dag till dag hur man ska jobba. Underbart, planeringsfreak som man ju är, haha.

Hade planerat en löprunda efter jobbet men jag orkade bara inte så det blev promenix med ljudbok istället. Lyssnar för närvarande på Smuts av Katharina Wennstam. En lite annorlunda bok men väldigt läsvärd.

Åh snart är det fredagsmys igen. Härligt med kortvecka på jobbet :) Imorgon har jag & Mercan blivit bjuda hem till Carro & Simons nya lya för en bit mat. Ska verkligen bli trevligt! :) Om jag orkar ska jag köra ett hårt träningspass innan. Är såå skönt att träna fredagar!!

Ikväll blir det sängen tiiidigt!



helgen

Vad lat man blir när man är ledig. Jag hinner sjukt mycket om dagarna men allt tar så mycket längre tid när man inte har några tider att passa :) Frukosten inklusive tidningsläsning kan lätt ta upp emot en timme :) 

Har haft en skön helg, hunnit med mycket men det har ändå inte känts stressigt. Kollade augustifesten både fredag & lördag med vänner. På Fredagen käkade jag Langos (eller va det hette) med Fatema, himla gott! I lördags blev det Asti med några andra tjejor! Avslutade kvällen inne på Grand vilket även det var väldigt skoj. Kan nog bli fler turer dit :)

Igår åkte jag & Michel till Linkan och hälsade på Alicia. Shit vilken energi den tjejen har, haha. Vi busade och lekte hela dagen med diverse leksaker och hon var superpigg :) Roligast var nog ändå vattenslangen :) Höll dock på att somna sen mitt i kvällsmaten, hihi, sötnos! Hon har fortfarande lite svårt med våra namn, det blir mest Sa-a och Mikel :)

Jag njuter såå av att vara ledig och inte göra ngt särskilt. Bara vara. Det kan ge sådan livskvalitét! Ikväll blir det dock en tur till gymmet och imorgon ska jag upp hyfsat tidigt och möta Emilia på stan runt 11.

Kanske skriver mer ikväll..
Kram så länge!

Lediga dagar :)

Igår var min första lediga dag på lediga veckan som jag kallar den :)
Ska ju jobba 2 dagar nästa vecka innan skolan drar igång igen.. känns kanske lite onödigt men som student kan två dagars arbete göra stor skillnad i plånboken!

Igår var jag på bibblan & lånade + reserverade lite böcker. Kändes jättekonstigt att vara tillbax i skolans bibliotek igen, men det kändes bra! Ska bli otroligt kul att plugga igen, jaa, jag tycker faktiskt att det är kul att plugga :) Det enda negativa är att ekonomin blir så sjukt dålig :(

Bjöd ut Emilia på middag på Meze igårkväll med. Hon har ju fyllt 25 så hon fick äta o dricka hur mycket hon ville! Jag hade tänkt käka smårätter men fick beslutsångest som vanligt så det fick bli kyckling med bulgur, jättegott som vanligt! Efter fyrverkerierna köpte vi godis och gick vi hem till mig och moffade! Sen följde jag med henne tillbax till Finspång och sov hos mamma o pappa.

Idag ska jag träffa Mallan en sväng sen tillbax till stan & träna!!! Jag har prova på - kort på Nordic Club denna vecka så jag passar på att gå på lite pass. Idag blir det Spinning + Core tillsammans med Emma! Vi var på nått styrkepass i onsdags så jag har gym träningsvärk i rumpa & ben! Men det är så kul att gå på pass igen. Har verkligen saknat det! Ska prova på World Class och Nautilus med innan jag bestämmer mig.. tror det lutar mest åt World Class faktiskt. På Friskis sätter jag inte min fot igen.. usch, är verkligen trött på det stället!

Funderar på att åka ut till kissebäbis nån dag snart och gosa lite.. undrar hur mycket han växt sen sist? En hel del antar jag :) Han har fortfarande inget namn men det lutar åt Aslan eller Zingo!

Snart är det 1 år sedan lilla gumsan for till katthimlen.

























Trött!

Det blev en sen kväll igår och sedan upp rätt tidigt i morse.
Jag har gått omkring & gäspat hela dagen.. tog en liten lur nyss också, inte så smart kanske med tanke på att man ska försöka somna tidigt ikväll.

Igår var Emilia & Andreas här på mat. Vi grillade fläskfilé och champinjoner med dijonsmakande potatissallad med syltlök. Supergott! Mycket trevlig kväll, börjar bli tradition varje sommar nu :) Kommer bli tomt när Emilis åker upp till Umeå igen om några veckor..

Igår på dagen övertalade Mercan mig att prova på frisbeegolf. Jag gick motvilligt med på att köra en runda, jag lovade även dyrt & heligt att INTE bli arg om det gick dåligt. Haha, gick väl sådär med den saken. Jag lyckades nog träffa varenda träd och buskage i hela folkparken. Jag kan bara konstatera att frisbee inte riktigt var min grej :) Men kul att ha provat iaf!

Idag blev det en sväng till Linkan med mamma & pappa. Dom skulle köpa diverse ting och jag följde mest med som smakråd.. blev dock lite småplock inhandlat som vanligt :) Utanför Ikea stod en kvinna & sålde kantareller så jag köpte en ask. Så strax ska det bli varma mackor med kantarellstuvning, Mmm!

Tre dagars arbete denna vecka sedan leeedigt! Underbart! :)





Vår lilla bäbis :)

Idag tog jag & Mercan en lite tripp ut på landet för att hälsa på vår nya familjemedlem...





Är han inte helt bedårande?!!!

Han är 4 veckor gammal och är en korsning mellan Perser och Turkisk van. Han är soffliggaren i kullen, den lata & keliga :) Han bjöd dock på en hel del bus när vi var där :) Vi har inte bestämt oss för vad han ska heta ännu, några namnförslag kanske??

Gissa om jag längtar tills vi får hämta hem honom? Det dröjer tyvärr några veckor till..
Åhh vad mysigt & roligt det ska bli en med en kisse-bäbis i familjen!!
Hoppas bara att "storasyster" Mango kommer att tycka detsamma :)


Mini-semester

I Torsdags var det äntligen dags för mig att få lite ledigt från jobbet och få åka iväg på en liten mini-semester. Efter en välförtjänt sovmorgon blev vi upphämtade av Mallan & JK och sedan styrde vi mot Köpenhamn!! Resan ner gick konstigt nog riktigt snabbt.. Varmt & skönt var det också när vi kom fram så vi begav oss ut på stan direkt. Strosade runt lite & jag prövade att käka pölse :)

Helgen var så spontan & skön. Även om vi gjorde saker nästan hela tiden så hade vi inte planerat in en enda grej utan tog verkligen dagen som den kom. (aja liiite planering var det väl som alltid)

På fredagen var det sämre väder så vi passade på att shoppa lite och strosa runt på Ströget. Grabbarna fyndade bla ett helt gäng snygga skjortor. Jag köpte lite av varje, dock mest i affärer som även finns i Norrköping. På kvällen besökte vi Tivoli, otroligt mysigt nöjesfält med en jättefin belysning. Efter mycket velande köpte vi även åkband, hihi. Åkte flera roliga karuseller faktiskt, den sista höll dock på att ta kål på både mej & Mallan, haha. Sanna & Peter kom även ner och joinade oss på kvällen. 

Lördagen åkte vi ner till Nyhavn och tog en båtutflykt. Väldigt fin men varm båttur :) Efter att vi fått i oss lite lunch drog vi till stranden & slappade lite. Blev en kanonvarm sommardag konstigt nog :)

Det var någon slags kulturnatt i Köpenhamn just denna helg så det var en massa dansuppvisningar och band som spelade precis vid vårt hotell. På lördagskvällen passade vi på att gå omkring lite där. Vi åt sedan världens godaste grillbuffé på ett ställe där. Ojoj vad gott det var alltså!! Jag åt lätt mest av alla, tom mer än Peter tror jag :)

Senare på kvällen blev det även utgång i Köpenhamn, en lite annorlunda men helt Ok upplevelse :)



Lite bilder från helgen:

   
     
   





 

Det var mitt första besök i Köpehamn och det lär garanterat blir fler resor dit. Jag gillade stan jättemycket, den kändes så mysig & lättillgänglig, inte alls som en huvudstad egentligen. Kan absolut rekomendera resor dit :)

Idag var man tillbax på jobbet, utvilad & glad :)
Tänk vad några dagars ledighet kan göra för humöret!




utan energi

Idag har jag igen energi :(
Älsklingen & jag var uppe sent igår och såg friidrott & sen film. Mysigt!
Vi såg New Moon, nått år efter alla andra eller vad det nu är?! Okej film men jag har ännu inte blivit sådär tagen som vissa andra har blivit av dessa filmer. Ska dock ge böckerna en chans så snart jag får tid tror jag.

I morse var jag tvungen att promenera genom en flod för att komma till jobbet. Hela Sandgatan ner var som ett vattenfall. Helt galet! Nu har jag som sagt inte mycket energi. Jag sitter i soffan & dricker kaffe och bara slappar. Såg att det fanns ett nytt hus ute på hemnet, dock på fel sida, annars såg det mysigt ut. Vi har fastnat för ett helt underbart hus i Svärtinge också, synd bara att ska ligga där :)

Om en timme ska jag ut & springa med Sara. Tills dess blir det nog dessvärre bara slapp :)

Åhh, på Torsdag börjar min 5 dagar långa semester! Underbart! Då ska vi iväg på en liten semestertripp, vet dock inte ännu vart det bär av. Jag röstar på Köpenhamn!! :)

Satt & kollade igenom bilderna från resan igår. Det är helt knäppt vad det känns länge sedan. Fattar inte att det bara är tre månader sedan vi kom hem. Känns som ett år sedan eller så.. skumt. Härliga minnen iallafall :) Man blir lite res-sugen nu igen när vädret här är så otroligt grått & trist.


Bröllop!

Igår var det äntligen dags för Carros & Simons bröllop! Åh, så fint det var. Bröllop & brudpar är ju alltid vackra men Carros mörka hud & hår gjorde sig så otroligt fint mot den vita klänningen! Och håret & tiaran!! Jaa, sagolik var hon! Simon var fin han med förstås :)

Först vigsel i Borgs kyrka och sedan vidare till Söderköpings brunn för bröllopsfest! Det var otroligt många tal under kvällen så det blev många timmars sittande på en stol. Kvällen gick ändå så snabbt för det var sådan rolig underhållning och skämtsamma inslag emellanåt så det var inte alls enformigt. En väldigt fin & minnesvärd kväll iallafall! Himla skoj att få höra en massa om Carros & Simons upptåg under deras barndom också, det förstärkte bara den bild som jag redan har av dem, hihi.

Bilder:
















Nu kommer svärfar & Sonja på fika så jag ska piffa till mig lite :)

Återkommer eventuellt ikväll!
KRAAM så länge!


RSS 2.0