skitväder!

vart sjutton tog solen vägen? Dom lovade ju +22 grader & strålande sol idag. Jag har bjudit in Sara för lite plugg ute på vår innergård men det verkar ju inte bli läge för det nu. Inte kan vi sitta inne heller för Mercan har jobbat natt... skit!

Orkar inte sitta i vårt fula bibliotek en hel dag till. Hatar  plugga utan att kunna äta eller dricka kaffe till vilket man inte får göra där.

Kom fram nu kära sol!

bildbevis

Jag börjar så sakta vänja mig vid min nya pojkvän, håret har faktiskt blivit lite längre nu och nu kan jag tycka att det är lite fint också faktiskt! :)




Har haft en skön & bra helg. Behövdes efter en hektiskt vecka med skola & jobb. I fredags var jag & Carro på Plantagen efter jobbet, jag köpte en tomatplanta och pelargoner. På kvällen gjorde jag & Mercan taco-nötfärsbiffar som vi slängde på grillen. Otroligt gott!!

På lördagen vaknade vi av att solen lyste in i sovrummet, när man kollade ut möttes man av en blå himmel & soooolll!! Underbart! Vi åt en lätt frukost på balkongen och packade sedan ner lite smått & gott för att bege oss upp till parken för en sköön slapp-dag. Vi hade hoppats på volleyboll men fick inte ihop tillräckligt med folk så det blev mys istället, inte fel det heller. Jag kunde givetvis inte släppa skola helt o hållet så det blev lite plugg för min del också. Så härligt att kunna ligga i bikini trots att det bara är april. Känns inte som det var länge seda det var snö ute ju.

Tog även en promenad & en glass på Halvars! På kvällen kom Peter & Källbom hit på grillning. Grabbarna satt & drack öl o jag tog ett glas vin som egentligen bara skulle blivit ETT men som blev ett antal fler. Dennis & Albin kom även över och lite senare gick vi ner till Lisa som hade fest hemma hos sig. De var jätteskoj! Ja & Mercan drog oss hemåt vid halv två pga mercans huvudvärk & tur var väl det annars hade jag säkert gått ut. Om dom andra nu tog sig ut vill säga.. :D
En kul kväll, dock blev min planerade löpning idag inte av. Inte bra för kroppen o träna dagen efter man druckit alkohol. Ja o Mercan har varit ute och gått en runda och även ätit thaibuffé :D Jag har också gått en runda på stan & shopat skor! :D

     

why?

igår efter träningen gick mercan till Dennis för att se nån match... när han kom hem hade han shaveat hela skallen!!!! Nä, jag skämtar inte! Visst att han var i stort behov av en klippning, men att ta bort ALLT hår?! Jag fick en smärra chock, han själv också tror jag! Men "man måste ju få prova en gång i livet" tyckte han.. Det kändes som att ha en främmade karl i sängen i natt, haha.

Tur att han har en sådan förstående flickvän :D

i väntans tider

Sitter och väntar på att Mercan ska komma hem så vi kan traska iväg till gymmet. Jag har träningskort på Nordic club denna vecka så det blir par-träning för hela slanten. Mycket trevligt. Igår var jag dock ute o sprang med tjejerna så jag har inte övergett dem helt & hållet :D

Idag ska vi styrketräna, rygg & mage blir det nog. Var där i Söndags också och körde ben, fy tusan vilket träningspass det blev. Riktigt skoj men jobbigt & svettigt & träningsvärk i benen är ju inte så värst skönt direkt. Passade på att lägga mej i deras massage-säng 15 minuter. Det var himmelskt! Som en vattensäng med vattenstrålar som masserade hela kroppen. Mercan har tränat där i 3 år och aldrig provat!! Jag skulle jämt ligga i den där om jag hade kort hos dom :D

Idag har jag bara varit hemma och pluggat. Läst några andra rapporter eftersom vi ska ha mittseminarium på Torsdag. Ska bli spännande att de vad vi får för respons av de andra i vår grupp! Vår uppsats känns helt OK, men lite småsaker att fixa här & där. Den känns lite spretig.. Men det är mest med bakgrund och sånt. Vår resultat-del däremot kommer att bli revolutionerande haha!

Jobbade igår, heldag på AMK, gick kanon så jag är nöjd! På fredag ska jag vara i mottagningen, något högre stressfaktor där men det ska nog funka. Ser fram emot sommaren, dock inte alla tidiga morgnar. Jag är sååå bortskämd just nu & det är helt underbart!

Alla bara undrar vad jag önskar mej när jag fyller, har ingen aning faktiskt. Skitsvårt att komma på ngt bra, mest småsaker jag behöver, eller JÄTTEstora saker. Jobbigt att man fyller 25 och liksom "måste" önska sej ngt speciellt. En ny dator kanske, eller en sladd kanske jag bara behöver egentligen. Den har blivit glapp så ibland stängs den av pga urladdat batteri trots att sladden sitter i. Idag har den bråkat massor med mej. Just nu har jag lagt ett äpple som stöd för sladden bakom datan, tar jag bort/flyttar äpplet bara någon millimeter så börjar batteriet pipa. Såå störande! Kan inte ens sitta i sängen med datorn, det är surt. Hmm, vad kan man önska sig? Vad behöver jag? Vad skulle du önska dej?

Nu får Mercan ta & komma hem, jag vill iväg & göra ngt! Inte bara sitta här hela dagen som värsta data-nörden :D

helgen

balkongbestyr....

    

Lördagskvällen blev riktigt trevlig & rolig. Många skratt & en del vilda diskussioner inom paren ;D Vi spelade bla lika par leka bäst.... ett jätteskoj spel som carro & simon vann efter en väldigt jämn match! Mercan & jag skötte dock bra och det visade sig att vi känner varann riktigt väl, skönt :D














Spelade även vem vill bli miljonär som jag slutligen vann, trots att jag ena omgången åkte ut på 1000 kronors-frågan då jag inte visste att millenium betyder årtusende. Jag tyckte allvarligt att den frågan var lite svår.. Tur att man vet en hel del annat :D

Nä nu är det dags för film & mys i soffan!

Städ & Rensdag!

Lördag idag då, brukar vanligtvis innebära sovmorgon för min del men inte idag. I dag var det nämligen vår bostadsrättsförenings årliga vårstädning och jag & Mercan var givetvis med & donade :D

Vi skrev snabbt upp oss på "oljning av staket" så det är vad vi har ägnat morgonen & förmiddagen åt! Gick faktiskt riktigt bra & snabbt! Riktigt trevligt att umgås lite med grannarna & styra upp bra stämning. Det är mest äldre i vår förening & i början hade de lite förutfattade meningar om mej & mercan, eller yngre människor i allmänhet. Men nu har vi varit med på ett antal städdagar, glöggkvällar & julbord och det verkar som om de flesta ändrat sin åsikt. "Vad kul att ni yngre också är med"  och "Det är inte så vanligt att dom yngre är med och städar" Efter lunch tillsammans med föreningen så gick vi upp till oss o påbörjade städning även här. Jag & tjejerna var på Ikea igår & shoppade lite grejer till balkongen + kartonger att sortera saker i så ni kan ju tänka er att jag var eld & lågor över att få börja min rensning hihi :D

Peter & Martin var här ett varv på kaffe som vi avnjöt på vår härliga balkong. Det bästa med den är att det är så otroligt skönt där trots att det inte är så varmt ute. Nu är bästa årstiden att vara där.. framme i juli är det som en bastu, går knappt att gå ut där då.

En promenix runt strömmen hanns också med! Nu sitter ja & väntar på att Emelie, Johan, Carro & Simon ska komma hit på grill & spelkväll! Ska bli riktigt skoj att umgås alla sex för en gångs skull!!

Ha en skön kväll kära läsare!
/Sara

spray tan..

.. rekomenderas inte!!

Jobbig procedur första dygnet direkt efter sprayningen (som jag skrivit om tidigare). Sedan höll det inte alls länge, hon på hair & beauty lovade minst en vecka men min färg åkte av redan efter två duschar, skitdåligt verkligen!

Visst blev det en fin färg men det är ju inte direkt värt att lägga dom pengarna på´t om det åker av direkt. Inte genomgå den där proceduren heller för den delen, stinkandes skit!

Tror inte att det var så värst bra kvalitet på färgen, jag testade spray tan en annan gång för flera år sedan och jag har för mig att färgen kändes annorlunda då, mer fast liksom. Nu var den riktigt blaskig innan den satte sig.

Tänkte iaf visa några före-efter bilder för er som är nyfikna... syns störst skillnad på armarna & i ansiktet, troligtvis för jag var (är) så otroligt vit där innan :D

Före:    


Efter:
         
     
Före:                                        Efter:
                          

Skrivardag!

japp! idag har jag äntligen gjort NÅGOT! Jag har skrivit hela vår tidigare forskning och även vårt tillvägagångssätt hittills, nu är vår uppsats på 13 sidor, wiiiee :D

Jag & Sara fick verkligen upp våra ändor idag när vi insåg att det inte är långt kvar tills uppsatsen ska vara inne. Dags att sätta fart nu! Denna vecka ska vi genomföra vår sista intervju, (i Ödeshög till råga på allt, kul va?!) vi ska transkribera den, skriva vårt teoriavsnitt och ändra och lägga till vår bakgrund. Målet till mittseminariet är att ha allt fram till resultat-delen nerskrivet. Vi har även skissat på tänkbara diskurser idag.. känns riktigt bra nu! Åh, hoppas känslan håller i sig denna gång. Detta skrivande gör mej galen ibland. Man slits mellan hopp & förtvivlan under hela processen, jag är nog extra utsatt för detta eftersom jag gillar att ha koll på läget & se resultatet framför mig vilken knappast är möjligt under denna process. Men nu börjar det förhoppningsvis klarna, hoppas, hoppas!!

Jag har förövrigt mått skumt idag, har varit mätt som tusan hela dagen. Fick knappt i mej frukosten som annars brukar vara godaste måltiden på dagen. Vid lunch var jag inte hungrig men åt ändå lite.. inte ens efter träningen var jag hungrig. Kvällarna framför datorn, som denna,  brukar vanligtvis innehålla en hel del småätande men inte ikväll... är fortfarande otroligt mätt... wierd!

Jag har lyssnat klart på Sjöjungfrun också. Usch vilken tragisk historia, jag grät faktiskt en skvätt & blev lite deppig ett tag :(

Imorgon väntar morgonpromenix kl. 0700 med två sötnosar, ser jag fram emot!! Efter det blir det bibblan ett par timmar innan jag ska sätta mig på tåg & buss till härliga Ödeshög, det ser jag inte fram emot lika mycket. På kvällen är det dags för löpning igen... inte så sugen faktiskt. Hade hellre gått till gymet & kört armar, nu har jag ju handskar igen tack vare älsklingen som lagt ett par nya gym-handskar i påskägget till mej, så gulligt :D

nattinatti


Påsken!

Jag hade ju sett fram emot en lugn påsk i år.. inget farande hit o dit utan bara vara på ett ställe - nämligen hemma hos mamma o pappa :D Men som vanligt blir det ju aldrig som man tänkt sig, min kära pojkvän har en tendens att glömma saker som man bestämmer o så måste planerna ändras osv. Iallafall, vaknade jag på jobbet på påskaftons morgon, hade sovande natt, perfekt med storhelgsjobb!! Sen knallade jag hem till mamma o pappa o gjorde mig i ordning o började fixa mat m.m. Mamma fyllde ju även år så det blev både påskfirande o födelsedagsfirande.

  
  
Blev mest mys med min lilla plutt :D (Charlie alltså)



Efter mat & fika drog vi vidare till Mercans pappa, där hoppade vi dock maten. Kändes inte läge för det efter allt ätande hos mamma o pappa. Vi satt iallafall med o var trevliga vi matbordet, för min del åkte det ner lite ost & kex iaf. Går ju inte att sitta vid ett matbord utan att äta nått alls!!

Sötnosen Alicia tog som vanligt allas uppmärksamhet!

     
Mercan är så otroligt gullig med henne, är så kul att se, då blir man alldeles varm i hjärtat :D

Efter en stund ( alltför kort) kom Nyrre, Jennie & Peter o hämtade upp oss. Släppte av grabbarna hos Fronden & sen bar det av in till stan & till Linn som, även hon styrt upp mat. Så det var bara att sätta sig till bords igen :D Denna gång blev det dock inte påskbuffé utan ett jätte god pasta, sallad & fetaost! Mums! En portion gick ner även där :D
Efter ätande, drickande o pratande drog vi vidare hem till ragge där det bjöds på några omgångar lips. Avslutade kvällen på Palace dit vi inte kom förrän ca, 01.20... glömde visst bort att man tydligen ska ut också, hihi. Det var riktigt mycket folk ute så det var svårt att dansa ordentligt, stod mest & stampade på stället & trängdes med svettiga människor, mysigt!
Jag & jennie lyckades vara kvar sist av alla på Palace, haha, hur ofta händer det liksom?! :D Vi satt ute på verandan & pratade & pratade & helt plötsligt var alla borta & en vakt kommer fram o säger att "vi stänger nu". Så kan det gå ibland, men en riktigt skojjig kväll var det. Kul att träffa tjejer som man inte träffar alltför ofta, sen var det en riktig hit att "slippa" finspångs påskafton för en gångs skull. Hörde av Mercan att det var "som vanligt" och "mest smått", jaa så är det när man börjar bli gammal :D

   
  
 

Hoppas att ni också hade en underbar påsk!

Kramkram/Sara

men vad hände?

idag har jag tonat håret, fast det syns knappt. Testade en ny toning som tydligen ska vara skonsam mot håret Viva color mousse hette den. Följde instruktionerna precis som man skulle men vart ändå lite smått missnöjd.. Visst blev håret lite glansigare & fräschare men min hemska utväxt är kvar.. skumt! I vanliga fall brukar färgen/toningen sätta sig extra mycket just i utväxten men inte denna gång, tyvärr. Undrar varför.. någon som vet? Sanna?

 

Ursäkta min otroligt professionella retuchering, kände inte för att visa upp min snygga push up :D

Känner tyvärr inte för att ta ngn ny bild på mig nu (är om möjligt ännu mera avklädd :D fast det finns en anledning till det. Jag & Sara var nämligen nere på stan nyss och testade på någonting nytt. Vi var på Hair & Beauty och testade på spray tan :D Så nu sitter jag här i soffan, halvnaken & stinker skit. Mina katter vågar sig inte i närheten av mig på grund av den hemska lukten (brun utan sol x 10) Så får jag inte duscha heller ikväll så min & Mercans myskväll blir nog inte så intim direkt :D Fast det vart fint, tog den ljusaste nyansen, bara för att fräscha upp lite och det känns jättebra. Ska fotta lite när jag tagit första duschen o överskottsfärgen försvunnit.

Idag passade jag även på att träffa min själsfrände Emilia som var på besök i Norrköping. Alltid lika underbart att träffa henne. Våra diskussioner & samtal är så.. ja vad ska man säga. Dom är roliga & utvecklande på samma gång, speciellt det där :D Är så glad att vi har varann, vi har faktiskt kännt varann sedan jag var 3-4 år & alltid varit väldigt bra vänner. Det är speciellt med en sådan vän!

Nu ska vi laga lite mat & försöka umgås lite, så gått det går iaf med min härliga stank, tur att Mercan är lite förkyld :D


ojoj..

var som sagt i vrinneviskoge på löparrunda idag. Det var helt underbart skönt, bra väder, lagom varmt & jag kände mig i perfekt form, haha, nu låter jag som värsta elit-löparen.. måste påminna mig själv ibland om att det faktiskt bara är vårruset som jag tränar till även fast jag gärna vill tro att det är någonting annat  :D

I vilket fall som helst så var förutsättningarna dom bästa & jag kände mig dessutom väldigt lätt i kroppen, efter några kilometer kändes det kanonbra så jag ökade på och kände själv att det här borde bli en bra tid. Väl i mål så upptäckte jag att de fem kilometrarna tagit mej nästan 30 minuter att springa!! Visserligen är det ett tag kvar till 28 maj men mitt mål är ju att springa under 25 igen, helst under 24 minuter. Det är några minuter att ta in på med andra ord... bara att ta nya tag. Tur att man är envis & vägrar ge upp!

Väl hemma så väntade Mercan med nylagad köttfärslimpa & klyftpotatis och efter maten fick jag en välbehövlig nack-massage, haft haft ont i både huvudet & nacken igår och idag, troligtvis på grund av allt sittande vid datorn under transkriberingen. Det blev faktiskt mycket bättre men lyckan blir säkert kortvarig för imorgon väntar ytterligare en heldag med transkribering :(

Efter massagen tog jag ett låångt & skönt bad, låg o lyssnade på Sjöjungfrun samtidigt, ibland finns det inget bättre än just den stunden! Har haft en väldigt skön kväll med andra ord! Nyss blev jag dock väldigt besviken när jag märkte att det inte är Desperate ikväll på grund av den där satans hockeyn som tydligen ska vara så otroligt viktig...

Aja.. nu ska jag återgå till min favvo-sysselsättning just nu, att kolla runt på karibien & centralamerika :D

Ha en skön kväll!!

transkriberingsvecka

är ganska nöjd med mig själv idag, en och en halv transkribering avklarad + en igår. Bara en och en halv kvar denna vecka och det blir förhoppningsvis färdigt imorgon. Sen har jag påsklov... kanske blir lite läsning om olika analysmetoder m.m. men jag har inte tänkt att ge mig på någonting alltför jobbigt :D

Det känns mycket lugnare med upsatsen nu också, börjar se vissa mönster i informanternas svar och det är väldigt intressanta saker, enligt mig iallafall :D Om det är någon diskurs eller inte vet i tusan... det där med att jag numera är expert inom det ämnet kan ni glömma. Nu är jag lika förvirrad som tidigare igen... tillsammans med alla andra.

Dom ringde nyss från jobbet (personlig assistans- norrköping) och erbjöd mig sommarjobb, jag tackade artigt nej och berättade att jag ju redan har ett jobb i sommar. Tackade dock ja till helgen runt den 9:e maj då jag ska jobba.

Jag är helt uppe i varv av någon konstig anledning... har varit det ett tag nu. Lite smått rastlös & konstig.. fast glad :D Många bollar i luften nu, kan bero på det. Fast jag gillar ju att ha det så också. Jag har ju problem med det där att vara lagom, antingen kör jag på som bara den, är helt uppe i det jag gör & verkligen engagerar mig till 100%. Sen när jag väl blir trött blir jag tok-trött, nere, hängig med alla möjliga symptom på sjukdomar både fysiska o psykiska. Nu senast hade jag ADHD, helt osannolikt nu men när jag väl var i den situationen så var jag näst intill övertygad, som vanligt. Andra sjukkdomar som jag haft är MS, bordeline, hudcancer, blodpropp, struma, damp, hjärntumör, hjärtfel m.m.m. tilläggas ska att jag utbildar mig till socionom & ska hjälpa & stötta människor, rimmar inte det ganska illa?!

Hur som helst som är jag inte orolig inför mitt framtida yrkesliv, är övertygad om att det kommer att gå galant. Har ju klarat mig riktigt bra hittills både med jobb & plugg!

I eftermiddag ska jag, Carro & Fatema till vrinneviskogen och springa 5 km på tid. Så vi har något att förbättra på de veckor som är kvar till vårruset den 28 (tror jag) maj. Ska bli spännande att se vad jag ligger på nu!


Mangos lilla koja

helg & sånt

Nu är jag riktigt effektiv vad gäller bloggandet, skoj & känna för att skriva :)

Idag har jag mest varit hemma & fixat. Började dock dagen med en träning, hade tänkt ut o springa först men vädret lockade inte direkt så jag cyklade till Friskis & gick på ett medelpass. Skönt & få röra på sig lite.

Har faktiskt putsat fönster idag, typ andra gången i mitt liv :D Känner mig riktigt duktig & vuxen. Orkade dock bara två fönster, dom andra två sparar jag till mercan, får se vad han säger om det :) Sedan har jag oljat in våra utemöbler,  tvättade dynorna också så ska lägga på dom om ett par dagar när oljan torkat ordentligt. Blir så sugen på att fixa ordning på balkongen när det är sådant vårväder ute (dock inte idag). Ska åka & köpa växter ngn dag & plantera där ute också. Mina jordgubbsplantor står kvar sen förra året, ska bli spännande o se om det bli gubbar på som i år också :)

Är så irriterad på mitt ansikte där det börjat pluppa upp en massa finnar IGEN! Jag har varit så glad de senaste månaderna då jag sluppit dessa saker men nu kommer de visst igen... Undrar hur länge det ska hålla på... tonårstiden känns ju ganska avlägsen vid det här laget.. Kan ju bero på stress men jag vet inte.. Jobbigt & ont & fult är det iaf, sedan dilemmat sminka över eller ej?!?

Igår var jag & mercan i linkan & hälsade på hans syrra + familj. Hade tänkt att spendera dagen på stan men det vart bara en timmes shopping till slut. Hängde kvar så länge hemma hos Anneli & lekte med Alicia såklart :D Hon är ju 10 månader nu o börjar bli så skojjig att busa med. Bäbisssuget är här igen med andra ord :D

Trots en dryg timme på stan lyckades jag shoppa en del iaf.. jenas-leggins på Vero Moda, en blus på MQ & en top på Gina. Mercan köpte en skitsnygg vårjacka på H&M!!! Hör inte till vanligheterna att han shoppar där men det är roligt, nu kanske han vill gå in där med mig lite oftare!

På kvällen kom Sanna & Peter hit på lite grillning, invigde grillen för i år & det blev som vanligt kanongott. Kyckling, hemmagjord potatis-sallad, sallad & bröd! Martin kom över en stund också. Blev lite tv-tittande & några omgångar Scene it som gick skit för min del. Peter & Sanna dominerade stort :D Dom gick strax innan tolv men jag var väldigt pigg så jag satte mig med datorn ett par timmar o drömde mig bort till Karibien! Har hittat mitt paradis i den lilla ön Anquilla!! Men även St Martin, Grenada, Barbados & Bahamas lockar. Självklart också fastlandet, Venezuela, Costa rica m.m.m.m.
Känns tajt med bara tre månader nu.. hur ska man hinna se allt man vill på den korta tiden?!? Blir garanterat att välja bort en massa platser, tyvärr.

Påsken närmar sig ju också, har fortfarande inget bestämt gällande påskaftons kvällen! På dagen ska vi ju fira mammsen som fyller år & ska även förbi Rolf & Sonja ett varv & fika. Är inte så sugen på hotellet så det kanske blir utgång i stan istället.. samtidigt är det ju den gamla traditionen med hotellet på påskafton men jag vet inte. Åldersgränsen känns sådär. Börjar bli för gammal för det där tror jag : D

Snart dax för mat!
Kramkram


Love

 

Det finns många sätt att visa kärlek på.
Jag brukar inte så ofta (typ aldrig)  göra det på detta sätt men fick ett ryck & köpte därför blommor till Mercan för ovanlighetens skull!

Det fick dock bli Willys-rosor men ändå, det uppskattades faktiskt (mest tanken skulle jag tro).

Glöm inte bort att påminna era nära & kära vad det betyder för er, även fast man oftast vet så behöver man få höra det ibland!


glada minnen

Fick en massa bilder från emelie som är tagna i början av vår studietid. Av ngn anledning hade använde jag inte min kamera så flitigt då som nu så jag blev verkligen glad över att få de bilderna. Här är några av dem:

     
Gamla  "stegen" hade vi tom på oss (en av oss iaf) åhh, vilka minnen!


     
här syns det verkligen att jag blivit 6 kg större på dessa tre år :D



  
å inte var jag bättre då gällande rökningen..


 
vår inflyttingsfest, december -06. Måste tyvärr konstatera att båda dessa inflyttningspresenter numera har gått sönder, det fina fatet är dock varken jag eller mercan ansvariga för.... hmm..



   
bakis-bilden bjuder vi på, eller hur Mallan?! :D


lång dag

denna dag känns som en evighet. Har fart & flängt på en massa ställen men nu är jag äntligen hemma igen. I min underbara säng!

Denna vecka har Sara och jag genomfört 8 intervjuer med olika socialsekreterare, boendepersonal och gode män för ensamkommande flyktingbarn. Det har varit väldigt intressant och spännande men man blir samtidigt så trött av att lyssna och ta in saker, tänka & analysera det som sägs (iaf fall måste jag göra det, analysera alltså :D) Sedan allt resande. Vi har varit i Mjölby, Mantorp, Finspång, Norrköping och nu senast i Flen. Min hjärna känns helt utmattad!

Känns som om vår uppsats börjar klarna mer och mer nu i och med att man fått höra fler och fler röster inom ämnet. Jag har verkligen blivit inspirerad och jag tror det skulle vara väldigt intressant och givande att möta dessa barn i arbetet.

Nästa vecka väntar transkribering! Behöver jag säga något mer....

Men NU är det helg! Fredagkväll & jag är pisstrött. Mercan är i Karlstad o kollar hockey med några grabbar.. jag funderar på att kolla film, har några på datorn som jag inte sett, bla. Seven pounds, Patrik 1,5 och Burn after reading.

Köpte pärlor häromdagen så det kanske blir ett armband ikväll om jag orkar.

Föresten, jag fick tillbax ca 7600 på skatten! Eller ska få rättare sagt! Känns skönt såklart!

Imorrn ska ja & mercan till linkan o shoppa m.m. Ska bli skoj! Men först ska jag slappa som bara den!

I natt behövs det garanterat inga får, lär somna på direkten :D

Trevlig helg!

Vad gör dina får?

i natt hade jag svårt att somna, fixade & donade är hemma hela kvällen så jag var helt uppe i varv när man väl skulle nattas. Hatar verkligen att inte kunna sova, stressar upp mig själv o kolla klockan hela tiden. Så onödigt,  vad gör väl några timmars för lite sömn, egentligen? Det är ju inte så att man avlider, även fast jag ibland (oftast) tror det när jag väl ligger där o klockan tickar på.

För att komma till sak. Efter mycket vändande o vridande i sängen bestämde jag mig för att räkna får. Ska ju tydligen hjälpa. Saken är bara den att jag aldrig lyckas särskilt bra för mina får vägrar lyda mej. Det börjar alltid så bra, ett.... två.....tre.....fyra......fem får som hoppar över staketet... men sen!! Sen kommer värsta får-attacken. En massa får hoppar över samtidigt & det bara flockas bakom staketet. Jag blir hyperstressad (inget ovanligt för att vara mej iof) Undrar om det kan ha ngt med min hektiska livsstil att göra, haha. Kanske borde söka för det?!

Det roliga var att när jag berättade om mina får för Mercan så berättade han att hans får visseligen är lydigare än mina men att det emellanåt, i hans vita skara, kommer ett svart får & hoppar över. Haha, vad säger det om honom & hans undermedvetna??

Pratade även med min pappa om detta (ja jag vet, är helt insnöad på får) Pappa hade också försökt sig på att ränka får några gånger men hans problem var att vissa får vägrade hoppa över. Hur mycket han än försökte så stod fåret kvar där bakom staketet & vägrar hoppa.



Är det bara min familjs får som är knasiga eller? :)

RSS 2.0