Jultankar!

Det var visst ett tag sedan skrev här.. tänkte att jag skulle få mer tid för slapp & sånt nu på lovet men har haft saker att göra hela tiden, men roligt har det varit =)

Julen var jätteskön & mysig.. lite jobbigt bara att behöva åka mellan Link. och Finspång mitt i Kalle Anka men men så är det att vara sambo =) Först jullunch hos Mercans syrra & hennes familj.. sedan till mina föräldrar i Finspång, på vägen var vi tvungna att stanna till hemma och hämta kissarna, halvvägs till Finspång kom vi på att vi glömtJansson´s frestense som stog kvar i vår kyl så det var bara att vända. Kvällen blev lyckad iaf.. mat & en massa bra klappar. Fick bl.a. *underkläder*hårfön*klocka*morgonrock*presentkort på H&M och Synsam*hårinpackning*hudvårdsprodukter*biobiljetter*pengar*te-koppar*

Stannade ett par dagar "hemma" i Finspång och latade mig =) Juldagskvällen blev det hotellet som vanligt.. först förfest hos Pontus K. Det blev en riktigt rolig kväll, träffade massa skojjigt folk som man nästan bara träffar på juldagen.

Nu kan man se fram emot nyår också.. Ercan och John har tagit tag i det och ska fixa fest! Känns jättebra att någon äntligen tar tag i det så TACK!! Ska bli jättekul!! Har varit på stan & köpt klänning idag oxå, har inte gjort det tidigare eftersom jag inte har haft några planer.

Imorgon är väntar jobb igen då =( Trots att jag bara jobbat 2-3 pass/veckan känns det som jag är där nästan jämt... har ju så kort jullov i år också så börjar ångra att jag tagit så mkt jobb. Nästa vecka blir det lugnare iaf.. bara nattpass och det brukar gå lättare.

Ikväll blir det laga mat & se film med älski.. inte för att jag är vidare hungrig nu.. har suttit och vräkt i mig belgisk choklad hela dagen =) Men lite kyckling i pita-bröd går nog ner det oxå =)

Här kommer ett härligt minne från juldagen i form av en bild också =)image2


Dags för JULLOV!

Då får man äntligen ta lite jullov då, känns verkligen sköönt även om jag ska jobba typ varje helg nu ett tag. Känns ju bra att få lite extra pengar iaf, kan verkligen behövas efter all skit som hänt senaste tiden. Verkar iaf som det kommer ordna sig med Åre-resan nu.. Emelie hade hitta några som troligtvis vill köpa våra biljetter så då kommer dom pengarna in igen.. känns som världens sten lättat inombords.. om det blir så vill säga, inte ta ut nått i förskott =) Så kanske ja & älskis kan komma iväg bort ett tag oxå.. det känns som prio 1 just nu, att få komma bort från allt här hemma och vila hjärnan & hjärtat lite, hämta lite nya krafter som vi båda behöver så enormt! Denna höst har nog varit bland de tuffaste någonsin.. men bara Åre blir bra så kan jag nog ta mig råd.. åhh hoppas HOPPAS!!!

Har varit en skön dag annars... fika med Malin på stan, sen kom Mercan ner när han vaknat så köpte vi julklappar till julklappsbytet hos Stina&Anderas på lördag, ska bli riktigt skojjigt =)

Imorgon ska vi börja medicinera lillan också, hoppas allt kommer att funka. Känns lite jobbigt med jul & röda dagar nu, vet. har ju stängt så vi kan inte åka dit om hon skulle bli dålig.. åh tycker så synd om henne, hon bara ligger här i soffan och gosar och har ingen aning om att jag ska börja trycka ner tabletter i halsen på henne varje dag nu.. usch! Hoppas verkligen hon kommer må bra av dem oxå.. vet. räknade upp en hel massa biverkningar som var vanliga.

Annars blir det lugnt imorgon, ska på möte bara på Ebersteinska gymnasiet om samtalsgrupperna vi ska hålla där i februari. Ska bli intressant men känns nervöst också, känner mig inte tillräckligt "socionomig" ännu hihi men är ju bra erfarenhet och säkert jättekul! Ska försöka gå på fys-passet också eller kanske köra ett styrkepass, Stina skulle till Maxi efter jobbet så hon sviker mej & träningen imorgon =(

Nu ska jag lyssna klart på Den Döende Dandyn som jag är mitt uppe i .. spännande men lite invecklad =)

Tjejkväll, julpyssel, utgång m.m.

Redan Söndag! Denna helg har gått så otroligt fort, men har bara gjort roliga saker så den har varit väldigt lyckad oxå! I Fredags hade vi lite julbak & julklappsbyte med tjejerna i klassen, det var jag, Carro, Emelie, Sara, Elin och Fatema, jag fick en jättebra och rolig julklapp - presentkort på make-up rådgivning+produkter på Face!! Åhh ska bli såå roligt, skulle behöva lite inspiration till nya ögonskuggor & sånt.. är så insnöad på samma färger! Sen bakade vi lussebullar, pepparkakor och knäck och drack glögg... mysigt kväll!

På lördagen hade vi lite julmys här hemma, jag & Michel. Klädde julgranen och pyntade lite i lägenheten. På kvällen blev det julmat med några av tjejerna hemma hos Emelie.  Hade inte tänkt att gå ut först men det blev faktiskt riktigt roligt så ja hängde på till trappan. Var där nästan ända till tre faktiskt, inte många gånger jag haft kul där längre än en timme =) men var riktigt bra musik så vi partade loss ordentligt. Blir lite tomt nu när många åker hem ett par veckor, tur att det finns telefon =)

Fick veta att Emilia ska flytta ända till Umeå nu också.. känns lite småjobbigt att vi ska vara så långt ifrån varann. Har alltid haft henne nära, ända sen dagis-tiden! Men är jätteglad för din och Andreas skull gumman, hoppas ni kommer trivas!

Vet inte vad jag ska hitta på idag... eller ikväll, klockan är ju snart tre =) Älskisen är i Linköping och kollar på & spelar innebandy så ja är själv.. men rätt skönt  faktiskt , behöver det ibland, ensamvarg som man är innerst inne =) Har fortfarande inte städat toan så det kanske jag borde göra... ja har ju städningen denna vecka. Men ska kolla lite på tv först och slöa en stund till =)

Struma!

Idag fick jag veta att min goa lilla kisse Myrra har struma, som om det inte räckte med knölen hon har på magen. I Måndags var vi med henne hos vet. för att operera bort knölen men han kunde inte söva henne för hon hade så hög puls. Idag fick vi provsvaren och det visade sig att hon har struma! Det är tydligen vanligt hos äldre katter.. jag ser bara inte henne som gammal,det är jobbigt att inse att hon inte är någon ungdom längre. Finns medicin mot det som tur är men det måste hon äta varje dag resten av livet och det är ju ingen dans på rosor att få i henne tabletter direkt =( Operation kostar ca 9000 :- helst sjukt dyrt med sånt!! Åh.. jobbigt jobbigt, Michel och jag ska iaf prata mer om det och sedan träffa vet. igen nästa vecka för att bestämma nått!

Skönt att det börjat lätta med skolan nu iaf.. denna vecka går jag inget mer och nästa vecka är det bara ett studiebesök och seminarium på tisdagen! Men man blir lite slapp bara av att inte ha ngt att göra.. idag sov jag ända till elva hihi, slog in lite julklappar på fm sen kom Emilia ett par timmar och vi lagade köttfärssås och snacka massa skit, riktigt trevligt att träffa henne, länge sen sist! Tränat har jag iaf gjort, blev ett Step-intervall pass nu ikväll, var riktigt roligt och jobbigt! Känns så skönt att jag äntigen kommit i gång och tränat igen!! Ska aldrig sluta =)

Nu ska ja pyssla om lilla kissan lite!



                             Myrra


dags för sängen

Upptäckte att det var väääldigt länge sen man hade webbdesign.. hehe.. fattar inte överdrivet mkt .. men men får fixa vidare snart igen!

Nu ska ja dra mej mog sängen, börjar känna mig riktigt trött nu faktiskt.. det tar på krafterna att luska ut hur allt funkar här =)

nattinatti

Äntligen fixat bloggen då =)

Sådärja, då har man fixat en blogg då.. på tiden faktiskt, jag som bara älskar att skriva borde ju skaffat en för länge sen!

Blir ett kort första inlägg, är så sugen på att fixa med designen.. bara jag fattar hur man gör =)

RSS 2.0