Julshopping & musikal i Stockholm

Då var man hemkommen från en härlig helg i Stockholm, både avkopplande och händelserik har den varit :)
Vi har strosat runt på stan & shoppat en hel del julklappar. Köpte även en klänning, en tröja och en mössa till mej själv :) Mercan köpte en skinnjacka på rea.

På fredagskvällen var vi bara hemma i lägenheten och slappade och kollade på Idol. Vi hade även handlat hem ingredienser för att laga familjen Söderbergs goda kyckling i ugn.    
När vi väl skulle börja med maten upptäckte vi dock att det inte fanns någon ugn i lägenheten :( Lite trist när man handlat en massa grejer och så. Det fick bli en liknande variant fast i stekpanna. Blev sådär enligt mej som smakat den "riktiga" fast Mercan tyckte det blev gott.

Även på lördagen blev det ett litet varv på stan, vi passade även på att träffa Stina en snabbis. Fikade & gav varann en update om det senaste vilket innfattar typ det senaste halvåret :)

På kvällen hade vi bokat bord på en jättemysig Italiensk restaurang. Jag åt tonfiskfilé och Mercan nån pastarätt med skaldjur. Jättegott förutom att Mercan fick en hel bläckfisk i miniformat på sin tallrik + en massa små snäckor som inte gick att öppna, haha. Efter maten promenerade vi bort till Chinateatern och såg musikalen Hairspray med bla annat Morgan Alling och Rolf Lassgård i rollerna. Den var jättebra med otroligt duktiga dansare! Lassgård var riktigt rolig också i sin roll som kvinna :

   

Suddiga bilder från mobilen :(

Idag åkte vi skapligt från Sthlm, Mercan hade match & själv åkte jag till Rejmyre gästgiveri och gick på julbord som mamma & pappa bjöd på :) Oj vad gott det var alltså!! Första julbordet är alltid speciellt. Förstår verkligen inte hur man kan välja att gå på en innebandymatch före en sådan underbar julmiddag :)



Imorgon är det jobb igen & jag ska vara på 1-2 och jobba med studerande under december. Ska bli skoj & testa något nytt :)

Efter jobbet kommer två tjejer hit som kanske ska bo i vår lägenhet när vi är borta.. hoppas att vi fattar tycke för varann :)

På tisdag ska jag äntligen äntligen få TRÄNA!!! Längtar!


tv & tvätt

Vad mycket knas det går på Tv egentligen.. när man är hemma om dagarna och mest ligger framför tv:n får man se en del.. Idag på Oprah tex så handlade det om hur män attraheras av kvinnor när de har ägglossning (löper som de kallade det) för att då har kvinnor en speciell röst, luktar på ett speciellt sätt och ansikte ser även annorlunda ut jämfört med när vi inte har ägglossning. De visade en massa tester som genomförts i USA där män fått skatta sin attraktion av samma kvinnor under olika faser av cykeln och det visade sig att männen blev som mest attraherade under ägglossnings-fasen. Haha.. skumt! Detta gällde dock inte kvinnor som äter p-piller..

Idag mår jag ännu liiite bättre ock imorgon ska jag försöka ta mig i kragen och knalla iväg till jobbet igen. Jag låter fortfarande förfärligt men jag får stänga av min telefon och inte träffa några klienter på ett tag helt enkelt!

Det verkar dock som om Mercan har blivit sjuk nu istället :( Han har haft jätteont i huvudet sedan igår morse och känner sig allmänt hängig och orkeslös. Jag hoppas verkligen att det inte blir något långdraget så att vår Stockholmshelg inte blir av :(

Jag har orkat mej ner i tvättstugan idag och slängt in hela sängen i tvättmaskinen typ, lakan, täcke, kuddar m.m. Alla baciller måste bort! Blev även en tvätt med lite Kina-kläder som jag fick av Mercan igår. Det mesta satt faktiskt riktigt bra denna gång. Blev mest träningsgrejer som jag önskat :) Det är ju mest sådant som är snyggt där. Men det blev iaf två träningsbyxor, ett par lite tunnare och ett par tjockare typ joggingbyxor. Två träningslinnen, en fleecetröja och en alldeles egen träningsväska :) Antar att Mercan tröttnat på att mina träningsgrejer ALLTID ligger i hans fred perry väska numera :)



På tal om träning ja, längtar verkligen efter att få komma igång igen! Det var en vecka sedan jag tränade nu och mer lär det väl bli :( Jag är så sugen på att köra gym nu så första passet jag kör kommer nog att bli ett härligt biceps/triceps-pass :)



sjukdag 5

Fortfarande sjuk, fast liite bättre idag. Ingen feber & det är skönt.

Jag mådde ju som sagt bättre i Lördags & besämde mej för att åka iväg till Finspång trots förkylning. Sanna gjorde mej superfin i håret, satt & njöt hos henne i flera timmar. På kvällen åkte jag även till Annas fest vilket var väldigt dumt såhär i efterhand. Jag kände mig dock inte alls dålig under kvällen. Höll mig nykter och åkte hem redan vid 23-tiden. Vaknade sedan upp på natten och hade knivar i halsen, kunde inte så fram ett ord heller. Igår morse hade jag feber IGEN, sov hela dagen och natten. Idag är det som sagt bättre men är fortfarande dunder-förkyld i både näsa & hals. Blir nog att vara hemma imorgon också...

Festen var trevlig iallafall, mycket folk, väldigt blandat. Jättegod mat & skojjig underhållning. Anna & hennes mamma fick tävla lite mot varann och underhålla oss andra, hihi mycket roligt :)
Jag hoppas verkligen inte att jag smittade ner hela festen nu bara :( Som tur är har ju de flesta av tjejerna redan legat sjuka så de kanske klarar sej..


Världens snyggaste 30-åring :)


Fest-fina tjejer


Sötnosarna i lugg :)


Födelsedagsbarnen


Paketöppning


Nutte & Emma


Min gulliga & duktiga frisör :)


Igår kom älsklingen hem också :) Äntligen! Eftersom jag låg nerbäddad i feber när han kom blev det dock inget vidare återseende :( Hoppas att jag blir bra till fredag då vi ska till Stockholm över helgen bara vi två, umgås, julhandla lite och kolla på musikalen Hairspray.

Näpp nu ska jag lägga mig igen & se nån film... och försöka bli frisk!!

skitskitskiiiit!!

Jag är sjuk :(
Perfekt nu, lagom till min roliga helg!!
Såå typiskt! Dessutom kunde jag inte åka till Linköping idag som planerat och ta tbc-vaccinet så nu måste jag göra om hela proceduren med test en måndag - avläsning & vaccin torsdagen efter. Detta innebär att testet som jag gjorde och betalade i måndags var helt i onödan!

Sen är jag själv också och det gör inte saken bättre. hatar att ligga ensam hemma när man är sjuk. Ingen som kan passa upp på mej då ju :( Det är ju så sjukt jobbigt att lämna sängen :(

Min kisse är dock överlycklig & lite smått undrande över varför matte ligger i sängen och gör henne sällskap heeela dagen.

Hoppas man mår bättre snart...




lite av varje

Det är tråkigt att blogga utan bilder tycker jag & säkert ni också :(
Jag är så dålig med kameran just nu, har inte ens haft med mig den på fester..
Men det ska det bli ändring på nu i helgen för då ska jag minsann fotta igen, speciellt födelsedagsbarnet som ska FIRAS!!! :)

Jag har bara trevligheter framför mig nu till helgen, på lördag ska jag till Sanna på Kocy bli klippt & slingad! :) Jag har inte lagt i färg eller slingor sedan i somras nu så det ska bli skönt med en uppfräschning!! På kvällen är jag bjuden på kalas, mor & dotter Söderberg som ska firas. Det ska bli jättekul!

På Söndag kommer äntligen älsklingen hem!! Det ska såklart bli underbart! Har saknat så mycket nu men fasen vad effektiv man är som ensam. Jag hinner en massa om dagarna numera, sen behöver man inte laga mat så ofta :)

Jag har drabbats av Tradera-syndromet också!!! Guud vad lätt man blir beroende!!
Jag har själv shoppat ett par sandaler och ett par jenasshorts till resan :) Sedan har jag sålt flera par skor som bara har stått och skräpat i gaderoben. Man blir ju inte stormrik direkt men blir man en hundralapp rikare är jag nöjd :)

Just nu har jag en gammal Friis & Company-väska ute om nån är intresserad:

http://www.tradera.com/Vaska-Friis-Company-auktion_102306751

Jag har även fått hem mina bokstäver som jag beställde från Haléns, dom ska upp i sovrummet :)



Jag har fått nån form av värmeslag i halva sidan av kroppen.. det hettar som tusan i vänstersidan sedan jag tog vaccin igår, sköterskan satte både Hepatit B- sprutan och Tbc - testet i samma arm..?!! Jag har ett stort blåmärke på armen nu. På torsdag ska jag ta själva vaccinet mot tbc och det blir då tydligen ett vätskande sår.. jag kommer vara väldigt fin på lördag med andra ord :(

Ikväll är det Desperate igen, underbart :)

 


Summering av helgen

Helgen har rullat på i faslig fart som vanligt, så typiskt att den ska ta slut så fort. Två dagars ledighet per vecka är för lite, tre vore bättre :)

I fredags efter jobbet åkte jag till gymmet och gick på ett intensiv-pass. Jag var lite sur för Mercan hade lovat att träna med mig men sa att han var tvungen att jobba istället :( Jag surade som tusan när jag cyklade hem men det fick jag äta upp en stund senare när jag steg innanför dörren. Där möttes jag av en jättemysig lägenhet med en massa tända ljus, lugn musik och en massagebänk uppställd i vardagsrummet. På massagebänken låg dessutom en present till MEJ :) :) Åh, jag blev så glad. Älskar sådana överaskningar & massage är jag ju inte direkt bortskämd med :) Vi hade en jättemysig kväll, lagade tacopaj och såg idol och sedan vårt nya favvo-serie FLASHFORWARD!! Den går direkt efter Idol och vi har fastnat i den båda två :)

På lördagen blev det lite shopping med Mallan. Jag hade tänkt att handla en hel del men det blev visst mycket snack & liten verkstad på oss :) Jag köpte bara underkläder & en ansiktskräm, inte vad jag tänkt mig men hade himla skoj ändå :)

Efter det åkte jag till Finspång och firade fars dag lite i förskott, umgicks lite med familjen,mysigt :) Pappa fick Barack Obamas bok av mig som han blev väldigt glad över!  

På kvällen blev det lite tjej-häng hos Annis med Karin och Mallan. Vi lagade en suuuupergooood kycklingrätt med persika i ung. Verkligen gott :) :) Till efterrätt blev det Ben&Jerry-glass, minns ej vilken det var men den var också suveränt god! Vi satt mest & snackade hela kvällen, dom andra drack lite vin men jag skulle ju köra till stan så jag fick nöja mig med vatten.

Idag vaknade jag 11.30!!!!! Snacka om att jag fick panik, hatar att sova bort halva dagen, iallafall när jag inte är bakis eller så. Jag flög upp ur sängen och gjorde 100 saker samtidigt i typ en timme för att ta ifatt all tid som jag missat, haha knäppt :( Tog en sköön höstpromenad med Mercan innan han började jobba, lagat lite mat & nu ikväll har jag hunnit med lite söndags-slapp också :)

Japp.. där har ni min helg :)

Föresten, det låg ett jättefint halsband i paketet som jag fick av Mercan ♥


Söndagsångesten kommer smygande också nu känner jag, brukar inte ha det längre men jag vet att det väntar en hel del jobbiga saker på jobbet denna vecka :(

 


Heelg :)

Underbar sovmorgon idag, sköönt :)

Nu ska jag fixa i ordning mej lite och sen blir det shopping med Mallan! :)
Till kvällen drar jag nog till Finspång..

Ha en underbar lördag nu för det ska jag ha!!!

Kram/S

svinvaccin till slut & så lite resa :)

Idag har jag vaccinerat mig mot svininfluensan! Känns faktiskt helt rätt & skönt att ha det gjort. Hoppas att man slipper en andra dos nu så att jag kan fokusera på allt annat vaccin snart! Dom sa att man kunde få ont i armen efteråt och influensa-liknande symptom men jag har ännu inte kännt ngt och det har nu gått ca 6 timmar.. Mercan känner dock lite i armen sa han nu.

Nu ikväll har Sara varit här en sväng. Jag hjälpte henne att slinga håret & sen så har vi självklart planerat resan, som alltid :) :) Har kollat in ett hostel som vi har blivit lite sugna på, det ligger vid kusten, ca 1 timmes bussresa utanför San Jose så det blir perfekt för oss att spendera våra första dagar & få jobba lite på brännan :)

Vi fikade även upp den sista biten kladdkaka, känns skönt att slippa se den så fort man öppnar kylen :)

Idag tog jag långlunch och passade på att träffa Jennie lite. Vi gick till Paus och käkade en supergod sallad & snackade skit :) Att ta lunch vid kl.13 istället för 12 som jag brukar visade sig vara en riktig hit :) Förkortade dagen lite och jobbiga eftermiddagen blev mycket kortare :)

Imorgon är det AP-möte på jobbet hela förmiddagen.. då bjuds det på mackor till fm-fikat, det är det bästa med våra möten och jag & Sara tar alltid två var :) :) Haha, vi är verkligen besatta av mackor :)

Efter jobbet hoppas jag att det hinns med en träning också!


Manuel Antonio National Park - Costa Rica:








Natti natti :)







RSS 2.0