Himlans massa skoj!

Känns helt underbart att äntligen få en vecka i lite lugnare tempo i skolan, sen har jag inte så mkt jobb nu heller så jag har hunnit göra allt roligt som jag knappt hinner med annars. Har tränat en hel del.. både Måndag-Tisdag denna vecka, idag ska jag vila och så blir det bok på Torsdag med Stina!

Hon och jag vann för övrigt över Mercan & Andreas i biljard i fredags.. vi skulle köra bäst av tre först men så vann vi två gånger i rad så de ville ändra till bäst av fem. Gissa vad som hände dårå? Vi vann givetvis igen, men viär ju faktiskt bättre än dem fast de inte riktigt vill inse det hihi!

Har varit i Finspång i helgen också.. i Lördags blev det melodifestivalenmmed Malin, Anna och Stina. Lite bättre låtar denna gång faktiskt, BWO:s låt var ju riktigt bra, den fick man på hjärnan direkt =) Martin Rolinski är ju så söt & duktig också men vad hade han på sig?? =) Sen gillade jag Partik Isaksson men han blev ju bara femma sen... tråkigt!



I Helgen ska jag och socionom-tjejerna till Stockholm!! Det ser jag verkligen fram emot, bara jag inte blir sjuk tills dess, har känt mig lite krasslig nu på morgnarna... men det är nog bara ngt övergående, HOPPAS JAG!!! Får se om malin hänger på också... vi fick ju en säng ledig nu när Fatema inte följer med... skulle vara kul om hon kommer med!!

Kom på nu att Malin skulle komma in till stan ngn dag nu i veckan... vi skulle ju gå till Face o köpa på oss lite smink.. hm.. får ta o ringa henne sen o kolla hur det blir.

Så ska Mercan till Kina på Måndag också... har beställt en massa saker som han ska köpa till mej där hihi... bl.a. en väska, lite större och inte så ömtålig som jag kan ha till och från bibblan sp jag slipper bära hem 15 böcker i plastpåsar =) Sen vill jag har pärlor så jag kan göra ännu fler smycken... en väst, träningskläder och kanske löparskor som jag kan ha till vårruset =)

Nä nu måste jag nog sätta i gång o läsa lite iaf.. ska läsa några rättsfall om vårdnadstvister.. började igår och det var väldigt intressant faktiskt, blir bara så arg över vad det finns för färldrar egentligen! Vissa borde inte få skaffa barn!

tvätt & träning

då var man äntligen klar med hemtentan i utvecklingspsykologi då.. känns skönt att den ska vara inne imorgon annars hade jag säkert suttit o pillat med den ett par dagar till. Känner mig rätt nöjd nu iaf.. med tanke på att jag varit borta några dagar!

Idag har jag tvättat världens största tvätt.. blev sex maskiner =) men det var verkligen allt vi har tror jag hehe... får inte gå så långt igen. Tvättade min "gamla" beiga vårjacka också, tänkte att jag kanske kan ha den när det blir lite varmare för jag verkar ju inte hitta ngn annan...

Var en sväng på bibblan också o lånade två nya tal-böcker som jag tänkte börja lyssna på nu ikväll, försökte mig ju på fortsättningen till Arn men jag somnade bara hela tiden, det var inte den roligaste uppläsar-rösten jag hört och det där språket är ju inte så kul att lyssna på så jag gav upp efter bara 3cd. Nu blir det Karin Fossum istället... åhh.. längtar tills jag får börja med en ny spännande deckare =) Så skönt att lyssna på böcker också när man lagar mat, städar eller ligger i badet =)

Sen blev det ett varv till Nautilus.. körde lite styrka, ben, biceps & massa mage. Sen sprang jag 3km.. blev astrött!! Unnade mej en stund i solariumet efteråt =)

Nu ska jag dra mej till sängen och lyssna på nån av mina nya böcker!
nattinatti

Härliga semester



Ja då har man kommit hem från några härliga slalom-dagar i Sälen då.. riktigt skönt att få lite ledigt och bara göra roliga saker med Älskis, även om en del var lite småläskigt också hihi. Syftar på en två-timmars skoter-tur som jag "fick" av Mercan.. hehe. Det var faktiskt riktigt kul när man kom in i det men vi hamnade givetvis i "snabba" gruppen så jag fick köra som en galning för att hänga med de andra..  en annorlunda men väldigt rolig överaskning =) Jag känner mig allt säkrare i backen nu också.. Stöten består nästan enbart av gröna och svarta backar så det blev mest svarta för vår del och det gick helt suveränt bra!! Tror inte jag är nybörjare nu längre iallafall =)

Idag har det blivit plugg nästan hela dagen sedan var Eva här ett tag och vi lagade Lasange, blev riktigt gott!! 
Känns sååå skönt att jag jobbade mitt sista schema-lagda pass igår natt... Jag är så nöjd över mig själv att jag lyckats jobba så mkt paralellt med skolan nu under ca 2 månader... men kommer nog hoppa in o vicka lite då o då framöver också. Det är kul att kunna unna sig lite resor och mini-semestrar också som belöning! Om två veckor blir det en weekend i huvudstaden med mina socionomtjejer.. en massa shopping och lite party blir det nog också. Emelie skulle försöka fixa in oss på en väldigt speciell asiatisk restaurang också.. blir spännande och se vad det kan vara! 

För övrigt ser det ut som ett bombnedslag hemma hos oss.. väskor och kläder och dammtussar överallt.. usch.. skönt att man har fullt upp så man slipper va hemma så mkt he he... nä vars men till helgen ska vi ta tag i det där hoppas jag. orkar inte nu..

Ska nog lägga mej snart... Mercan ringre förrut och sa att han tar med sig Peter hem ikväll.. de skulle tydligen se nån inspelad fotbollsmatch. Hoppas de är tysta bara för jag ska uppt tidigt imorrn och de lär väl inte vara här förän halv tolv...

nattinatti


sexsnack och sälenresa!!

Kom precis hem från Ebersteinska efter en hel-dag med sex och kärlekssnack! Jag och Carro fick hålla i fyra grupper, två på fm och två på em. Det var verkligen jättekul att komma ut sådär och träffa ungdomar.. hehe man känner sig allt lite gammal men så otroligt värdefullt!! Kul att höra deras åsikter och få träna lite på att hålla samtal också... superkul!!  Nu vill jag verkligen vara på en skola på praktiken... som kurator eller så skulle vara intressant!! Ser fram emom hösten och vår praktik!!

Imorgon ska vi till SÄLEN!!!!! Vi ändade oss igår och kände mer för en skidresa än en kryssning... hittade en jättebillig sista minuten resa också. Bara 1300/person för tre nätter och tre dagars liftkort i Stöten! Såimorgon bitti där det iväg dit!! Har pluggat som en galning de senaste dagarna för att kompenser för de dagar som går bort.. ska försöka att inte plugga nått nu när vi har semester =) Har förberett en liten alla hjärtans dag present til älskis också.. hihi får se vad han säger om den =)

Nu ska ja slappa lite innan jobbet...

image9


i väntan på jobbet...

Söndag igen då... haft en underbar helg faktiskt! Fredag blev det tacokväll hemma hos Fatema, det var jag, Carro, Sara och Fatema såkart :) Vi planerade även för sex och kärleksdagen som vi ska hålla på Ebersteinska på Onsdag.. hihi en kul kväll med massa skratt =)

På lördagen hämtade mamma o pappa mej vid 11 och vi åkte runt lite på Ingelsta.. var bl.a på Plantagen och ja shoppade loss ordentligt, orkideer och lite "vårblommor" köpte lite tulpaner i olika rosa färger som jag sedan satte i en glasvas med lite rosa stenar i botten. Blev riktigt "vårigt" och passar ju bra nu till alla hjärtans dag. Mercan tyckte det blev fint han också även om det kanske var lite i gulligaste laget för hans del he he. Kollade även efter gardiner men hittade inget som jag fastnade för.. tänkte fixa lite nytt till v-rummet.

Lördagkväll blev  det melodifestivalen och massa mys med älsklingen! Vi ses så sällan nuförtiden att det aldrig riktigt blir vardag numera.. både positivt och negativt att vi båda har fullt upp!

Mitt öga är bättre nu också... var lite orolig där ett tag, en massa folk som skrämde upp mej och ögonen är ju alltid känsligt med. Men det var nog bara nån infektion av nått slag.. Ska vila från linserna några dagar till iallafall!

Idag var jag uppe tidigt, Stina och jag var nere på nautlius redan kl. 10, duktigt av oss tycker jag =) Styrketränade och sprang en liten stund efteråt. Kommer nog inte kunna träna nu på hela nästa vecka.. jag jobbar ju mån-ons och tosdag ska vi ju iväg till Riga... Men men.. får komma igen veckan därpå sen!

Nu ska ja fixa lite innan ja ska iväg till underbara roliga jobbet...

ögoninflammation eller??

mitt ena öga har blivit helt knallrött och det ömmar som bara den... vetinte vad det kan vara...ska aif till optiken om några timmar och kolla upp...

Äntligen Fredag igen då.. har faktiskt redan fått helg, ska bara kolla lite böcker därför jag sitter kvar i bibblan. I em blir det storstädning hemma sen ska jag iväg till Carro och kolla Let´s dance och planera för när vi ska vara samtalsledare på Ebersteinska gymnasiet!

Igår blev det Box på Nautils med min kära träningskompis Stina =) Vi har varit så duktiga och gått på Boxen två gånger i rad nu och fler lär det bli för vi älskar verkligen det passet båda två! Ska försöka springa några kilometer i helgen också... måste träna inför vår-ruset hihi...

Imorgon kommer mamma o pappa in till mej.. vi ska åka till lite olika affärer på Ingelsta o kolla... ja ska nog köpa gardiner och lite saker till hemmet. Mor skulle ha med sej sina supergoda mini-semlor också så de blir det efteråt =)

Dax för lunch nu  då!!
Trevlig helg!!

Tredje gången gillt!

Nu ska det väl äntligen bli av att jag och mina kära vänner kommer iväg på vår efterlängade semester. Det blev ju inget i somras och så inte heller något Åre men till sommaren så ska vi banne mej komma iväg allihop utan strul!


Vi satt igårkvällikväll hos Emelie och tittade och det blir nog en tripp till Malta 10-17/8. Det verkar superbra för oss... både sol&bad, partaj o så lite shopping =) Som det ser ut nu blir det jag, Carro, Emelie och Elin som åker men Fatema kaaanske kommer med hon också. Åh det ska bli så kul, även om det är långt dit nu. Man har i alla fall ngt kul att se fram emot!


Igår blev det mest plugg hela dagen.. en massa teorier hit o dit.. usch blir alldeles snurrig av alla dessa gubbar som har idéer och teorier om allt möjligt. Idag ska jag försöka förbereda intervjun till fredag och sedan blir det bowling o lite mat med Eva. Förhoppningsvis hinner jag till Nautilus till sju så jag kan gå på boxen med Stina, det var ju ett så himla bra och roligt pass så det vill jag helst inte missa. Hela dagen uppbokad med andra ord!


Har skrivit vidare på mitt cv också och hittills har jag skrivit tre personliga brev till tre olika socialkontor. Chanserna att få sommarjobb där är nog minimala men man kan ju ge det en chans. Jag känner att jag vill göra ngt annat än personlig assistans nu i sommar i alla fall.


Nu är det bara två veckor kvar på mitt jobbande... är inte bortskämt med lediga kvällar direkt. Känns som världens lyx att få en kväll hemma eller att kunna gå iväg till gymmet numera. Känns som om jag bor i skolan/jobbet... men nu är det bara nästa vecka och en till och seen har jag varit superduktig och tjänat ihop till två resor och kanske lite produkter från Face.. åh jag ska verkligen unna mig lite sånt nu när jag varit så duktig en massa veckor! Det gör jag alltför sällan!


Nu är klockan snart nio så det är bäst att jag sätter igång med skolarbete istället....


St:Julians, Malta
image8

Hittat kameran =)!!!

hehe.. ja nu har vi hittat vår kära lilla kamera.. det var Mercan som hittade det i byrån i hallen där vi letat typ 150 gånger innan men så plötsligt låg den bara där.. knas alltså! Men skönt att den är tillbax iallafall!!

Haft en sköön helg.. haft fixar-helg här hemma, ja & mercan. Igår var vi på media mark, bauhaus & rusta och handlade lite smått & gått så nu har vi äntligen fixat Internet & fått en lilla tv:n i sovrummet. Har monterat ner stationära datan oxå och flyttat om lite i "data-rummet"

Idag har blev det en mysig dag i Finspång, först mat hos föräldrarna och en sköön skogspromenad med mamma & vovve. Nu ikväll blev jag och Mercan bjudna till Malin & Johan på lite kvällsmat, vi har bara åkit runt och ätit hos folk med andra ord =) Trevlig har det varit iallafall!

Imorgon börjar nya kursen också.. Människans utveckling, blir mycket psykologi om jag har fattat rätt och det tillhör ju mina favoriter =) Men först ska Linnea på Roots få fixa mitt hår lite.. ser så dött & tråkigt ut nu så det ser jag fram emot!

Har börjat skriva lite på mitt CV också, tänkte försöka hitta ett sommarjobb som Socionom om det är möjligt. Har sett i en del anonnser att de söker socionomstudenter så vi får se.. skulle vara kul att prova på iallafall!




En lite försenad julklapp till kissarna efter Rusta-besöket igår.. den verkar uppskattas av Myrra iallafall =)
image6

RSS 2.0