Halmstad snart..

Idag drar jag iväg till Halmstad! Känns helt OK faktiskt, halsontet är borta & jag känner mej på G igen :)

Att vädret ska bli skit är ju dock fortfarande ett problem men det blir säker skoj ändå.. en tripp till Ullared kanske :)

Kolla in Sannas blogg för att se vilka jag ska spendera helgen med www.sannadalle.blogg.se

Näpp nu ska jag jobba några timmar innan vi drar!

Kram!

Blåbärsskogen













Underbara dag!

Godmorgon!

Denna helg har jag verkligen sovit ut.. har varit (är) hemma hos mamma o pappa hela helgen. Så skönt att slippa bry sej om matlagning och andra "måsten". Bara vara och bli omhändertagen, himla skönt ibland :)

Om en stund ska jag o mamma o vovve ut o skogen och plocka blåbär. Vi var ute och gick en sväng i fredags kväll och såg då att det fanns massor. Vi hittade även några kantareller :) Ska bli skönt att spendera några timmar i skogen, var verkligen länge sen det plockades blåbär & svamp nu.

Igår var vi först hos min bror en sväng o fick tårta, han fyllde ju år :) Vi firade ju honom förra helgen men det blev lite kalas äöven igår. Sen knallade jag bort till Sanna som ÄNTLIGEN klippte av en rejäl bit av mitt slitna hår. Fick även lite uppfräschande slingor. Känner mig som en ny människa nu, det var verkligen välbehövligt! Underbar känsla med nyklippt hår!!

Efter det åkte jag hem till Mallan och vi satte oss och kollade efter boende i London. För er som inte vet så har vi bokat en lite tjej-tripp dit den 12-15 september. Kul att ha ngt att se fram emot även efter sommaren :)

Vi hittade några skapliga vandranhem/hostels som vi skulle kunna tänka oss men har inte bokat ngt ännu.. Får se vad det blir. Vi vill absolut inte ha ngt dyrt hotell, så mycket pengar som möjligt till shopping såklart :) Sen kommer vi nog inte att vara särskilt mycket på rummet heller...

På kvällen blev det tjej-mys med Malla, Anna o Sanna. Vi gjorde varm smörgåstårta och snackade massa skit som vanligt :) blev även en hel del prat om halmstad-resan...

Nä nu ska jag ta en kopp kaffe innan blåbärsplockningen :)



Helgskoj

Har haft en himla skoj helg som tyvärr tog slut alldeles för snabbt som vanligt! Jag är urusel på att göra nått av mina fredagskvällar, är på tok för trött. Vill bara hem efter jobbet, byta om till mys o sen upp i soffan med nått gott. Sen somnar jag flera timmar tidigare än vad jag brukar lägga mig övriga kvällar i veckan. Typiskt det där.. Denna vecka ska jag lägga mej lite tidigare om kvällarna o se om jag är piggare på fredag :) har börjat veckan bra för jag ligger/sitter redan i sängen :)

Lördagen sov jag ut rikigt ordentligt, sen fixade Mercan frukost på sängen och kom med tidningen till mej :) Vi åkte till Finsång rätt tidigt och fixade i ordning oss inför festen hemma hos Sanna & Peter. Sen åkte vi vidare till Crilles stuga därvi var någon timme innan vi drog vidare ut till festen. Dom hade gjort så himla fint i ladan där vi skulle vara, det var riktigt stämningsfullt. Alla var så fina också! Vi fick börja med att gå en runda tipspromenad blandat med lite olika stationer där man kunde plocka poäng till sitt lag. Det var riktigt kul :) Efteråt blev det mat och sen lite senare kom det dit några line dance instruktörer som lärde oss två "danser". Det var också himla kul men den andra var lite snabb för mej, iaf efter några glas vin som det ju hade hunnit bli :)

Vi var kvar ända till 3, fatta att man var där ute i 9 timmar!!! Tiden går så otroligt snabbt! En helt suverän kväll blev det iaf och jättebra arrangerat, jag tror alla som var där hade riktigt skoj, inklusive födelsedagsbarnen :)

Idag har jag varit ett varv på gymmet, gick på ett medelpass. Sen har jag fixat lite med min hy & mitt hår som är katastrof nu. Två utlandsresor & en massa festande varje helg. Inge bra alls för min stackars kropp. Jag skrubbade bort allt "flag" idag iaf så nu är jag vit igen :( Sen gjorde jag en hårinackning & la en ansiktsmask. Skulle behöva en toppning snart men min frissa är visst bortrest i veckan.. :(

Bilder från festen:


redo att  åka :)


födelsedagsbarnen


vårt lag :)




duktiga Lisa sköt mitt i prick :)


Eken var inte sämre med spjutet







Underbara torsdagar!

Har kommit på att Torsdagar är helt undrerbara, nääästan som fredagar... fast man har liksom helgen framför sig på ett annat sätt, härlig känsla :) Det är en av det bästa sakerna med ett dagtidsjobb - att man alltid får den där fredagskänslan :)

Veckan har rullat på i rasande fart, som vanligt denna sommar. Jobbet går himla bra just nu, jag börjar trivas mer och mer i mottagningen och känner mig allt säkrare med alla beslut som man fattar :)

Har kommit igång med träning igen och mina älskade GYMPASS :) Har dock bara kört ett gym & ett gympa denna vecka men man upptäcker verkligen att man har saknat träningen när man väl kommer igång igen. Imorrn stänger typiskt nog friskis redan kl 16 så jag får löpa en runda istället... får duga men vore självklart roligare att köra lite gym :)

I Onsdags var det dags för Carro att bjuda oss tjejer på tre rätters, fick en spanskinspirerad middag som verkligen föll mig i smaken. Älskar verkligen våra Onsdagar :) Nästa vecka är det Fatemas tur att stå för bjudning, då ska det bli något Indiskt... blir spännande :)

Nu ikväll har Emilia varit här ett varv.. vi köpte kebab & gjorde kladdkaka som vi åt med jordgubbar & glass, mumsigt värre :) Hon åkt precis hemåt & nu sitter jag & väntar på Mercan. Det märks att man är tillbax i vardagen... vi har jobbat om varandra hela veckan och knappt setts.. Ska passa på att umgås lite i helgen iaf! På Lördag är det dags för maskerad/födelsedagsfesten i JK:s stuga.. kommer säkert att bli skitskoj :) På Söndag ska vi till mamms o papps o grilla. Mina kära syskon fyller båda två nästa vecka som dom ska firas :)

Jag längtar såå efter löning! Jag håller på att bli tokig snart... har inte fått pengar sedan skatteåterbäringen i början av juni eller när det nu var man fick den... känns som evigheter sen iaf.. Jag bara lånar & lånar av mitt rese-spar-konto & sen får jag dåligt samvete för att jag plockar av dom pengarna... Ska bli så skönt med en riktig lön för en gångs skull!!







Tjejkväll

Igår blev det partaj igen... Sanna hade styrt upp tjej-fest hemma hos sej :) Började kvällen hos Mallan med Anna Jennie och Erika. Vi fixade grillat & gjorde oss fina :) Satt på Mallans balkong o babblade om allt möjligt så klockn bara gick, plötsligt var den över nio så vi fick bråttom bort till Sannas lya för att inte missa festen som pågick där :)

Kvällen blev himla lyckad, jag hade kanonkul hela tiden :) Fick även chansen & prata lite med en o annan själ som jag inte pratat så mkt med innan vilket visade sig vara riktigt trevligt :) Träffade himla mycket folk ute, verkade som att alla valt att gå ut på Palace en lördag mitt i månaden..

Avslutade med pizza på en trottarkant utanför palace :)

Hittade även ett trevligt gäng bestående av två tjejer o en kille att dela taxi med hem, dom skulle till Eneby & dom var så snälla att jag till och med slapp att betala!! Sånt tackar man för!! :)

Tyvärr var jag helt kass med kameran igår... tog några ynka bilder hemma hos Malin men sen vet i tusan vad som hände...


   


Nu ikväll har jag varit hos Emelie & blivit bjuden på en smarrig taco-paj :) Himla gott & trevligt förstås :)
Nu är det dags för sängen!
nattinatti


Tunisien

Då var den efterlängtade vecka 28, min enda lediga vecka på hela sommaren snart slut... men den har varit helt underbart skön!!

Mercan & jag hade från början tänkt att semestra lite här i Sverige men när väderprognoserna bara visade sämre & sämre väder så slog vi till & bokade en sista minuten resa till solen. Bokade dagen innan, ospecificerat och betalade bara ca 2000kr var allt som allt för resa, boende, transfer m.m. Tunisien, där vi hamnade visade sig vara en riktig hit :)

Vi hamnade i staden Sousse som ligger några mil från Monastir där flyget landade. Hotellet vi bodde på hette Kaiser & var i och för sig det "sämsta" av Deturs hotell i Sousse (**+) men det var faktiskt helt OK för oss. En liten pool fick vi också fast där visade det sig vara på tok för varmt för att vara på dagarna så vi höll mest till nere på beachen :)

Det blev en riktigt slappar-resa för oss båda. Vi sov ut varenda morgon, spenderade dagarna nere på stranden & på kvällarna strosade vi runt i alla mysiga kvarter i den lilla staden, åt en massa god mat & shoppade en del! En riktig semester med andra ord!! 

Kan verkligen rekomendera Tunisien!! Innan vi åkte var vi lite oroliga för vi har hört från flera håll om folk som inte varit nöjda efter att ha varit där men vi håller inte med! Gillar man Turkiet tror jag man ska satsa på Tunisien, påminner lite om Turkiet fast MYCKET billigare & finare :) Jag åt middag för ca 60 kr/kväll & då provade jag allt möjligt :) Ett ganska stort minus är dock människorna där nere, många är väldigt opålitliga och försöker lura oss stackars turister. Man får tex fel växel tillbaka när man köper något eller så ljuger dom eller överdriver saker... Himla tråkigt att det är så för annars är det ett trevligt land!


På väg till stranden...


Stranden i Sousse


Fisk & Skaldjurskväll :)


Den var faktiskt godare än vad den ser ut :)


En dag till havs


Mercan smygfottar mej från vår balkong när jag morgonsimmade en morgon :)


Mercan mitt i vimlet i Medinan 


Mercan med en beundrare :)
(vi var på en helt otroligt bra & rolig dragshow en kväll, fem transor som kallade sig Changeing Ladies som imiterade kända artister & grupper. Vilka kroppar dom hade sen.. herregud.. värsta kvinnoformerna, man blev nästan lite avis :) 


Vårt favvo-ställe Port el Kantoui (eller nått sånt) 


Merci ♥
 

Sommarkväll på Manesa

Länge sedan jag uppdaterade bloggen nu.. men nu när man är hemma i vardagen igen ska jag försöka ta tag i detta också :)

Lite bilder från en skojjig kväll för några veckor sen..















Jag hade mina egna lockar dagen till ära, inte ofta det händer numera :)

RSS 2.0