skolstress o en sväng till linkan

jaa nu börjar det verkligen kännas att vi ska iväg nästa vecka, känner mej tokstressad, emellanåt fattar jag inte hur jag vågade boka resan hihi. Men det var nog bra gjort måste stressa av lite ibland och min kära skriv-partner Sara är hur lugn som helst så det går nog bra..

Idag följde jag, Sara & Carro med Mercan o Peter till linköping.. ble först en tur ut i skogen hehe, de skulle lämna en bänk till en människa men vi höll på att inte hitta dit först så det blev en hel del åkande på grusvägar. Hann med lite shopping efteråt iaf, jag köpte två bikinisar, en från h&m o en från stadium, får se om jag behåller båda. Tanekn var att jag skulle hitta en men jag kunde som vanligt inte bestämma mej. Sen är man ju så otroligt vacker inne i provhytten, usch! Fattar inte hur de kan ha sådant ljus där inne. Skulle säkert sälja mer om de var lite dämpad belysning =) Köpte jordgubbsplantor oxå på Plantagen så nu hoppas jag på jordgubbar till frukost hela sommaren =)

Imorrn blire massa stress igen, skola först sen måste jag bara hinna med en löparrunda innan vi ska till Finspång och fira valborg. Blev bjudna hem till Sofie på ite grillning o kubb, ska bli skojjsigt! Ska dock vara spik nykter med take på mina problem att dricka med måtta =)
Ska jobba Torsdag så då blire inge plugg, får väl sitta hela fredagen istället antar jag.. blä! Vill bara ha sommarlov nu!

Har bokat stuga i Halmstad nu också, ja & Sanna fick som vi ville till slut, en liten helg-tripp till Halmstad med våra pojkvänner =) Nu blir det lite fler folk som ska med också så det blir riktigt kul! Finns fyra platser över också men det är en hel massa folk som "anmält" sig intresserade så vi får se vilka de blir som tar de platserna.. Känns som jag kommer att få en kanonkul sommar i år, roligt jobb o tre roliga resor, kan knappast bli bättre =)

Nu ska jag skriva lite mer på vår uppsats innan jag somnar men det är inte lätt att plugga i sängen vid denna tidpunkt.. det blir ju inte lätttare av att ens pojkvän ligger o sussar några centimeter ifrån.. man blir bara sååå sömnig då men men till 23 ska jag orka iaf! nattinatti


några helg-minnen

i och för sej vill jag helst glömma lördagskvällen men i det stora hela var den ju faktiskt vääldigt trevlig så här kommer lite bilder. Blev dock inte så mkt fotande, glömde bort kameran efter ett par shots =)

image44
vinter o sommar hehe.. inte så matchande


image45

image46

image47

helgen då

ja då var det måndag igen.. känns rätt skönt faktisk =) låg bakis hela dagen igår så är bara lycklig över att den dagen äntligen är slut. Det var det inte en sån där vanlig seeg bakis-söndag utan en helt totalt hemsk dag! Har nog aldrig mått så dåligt, illamåeende, yrsel och dunkande huvud. Kunde inte ens resa mig ur sängen förrän sent på kvällen. Lördagskvällen var till en början riktigt skoj men det ballade ur lite när det var dags att dra oss ner till palace.. trots att jag redan var "bra full" kanske lite på gränsen till för mycket fick vi för oss att halsa upp det som va kvar i stinas bacardi razz flaska.. det var en del kan jag säga. Fattar inte hur man kan va så otroligt dum o göra det. Men men.. blev en kort visit på palace för min del.. men så kan det gå ibland. Nu blir det nyktert ett tag kan jag lova!

Fredagskvällen var supermysig iaf! Blev ju bjuden på tapas, helt otroligt gott, kan jag verkligen rekomendera, vi var på forno italiano-papas tapas fick sju olika smårätter, allt från tigerräkor och kycklingspett till bläckfiskringar! Helt suveränt gott alltså! Ska nog dit till helgen igen med tjejerna hihi. Efter maten blev det film - already dead och jordgubbar med glass hemma hemma i soffan =)

Löpning idag igen... får se hur det går efter helgens bravader hehe. Vi ska iaf ut till abboreberg o springa tänkte vi.. ska bli spännande att se hur det går =)

jag har fått sommarjobb!!

äntligen har de ordnat sej och jag måste bara skriva av mig mitt lyckorus =) Idag ringde de från lägret och berättade att det gärna vill att jag ska jobba där i sommar... blev så otroligt glad, det är ju precis vad jag ville göra. Nu hoppas jag bara på en kanonsommar så man kan vara ute mycket =) Eftersom lägret bara är 4 veckor så fick jag även erbjudande om att jobba på deras behandlingshem resterande veckor.. vilket jag vääldigt gärna vill,. helt sjukt, hur ofta får man ett sådant erbjudande liksom?! allt bara flyter på nu, så skönt efter allt strul med sommarjobb hit o dit. Måste bara kolla igenom allt med Mercan eftersom jag blir beroende av bil väldigt mkt om jag ska vara där. Annars är det klart och det känns hur bra som helst!

Nu ska jag prova mina nya kläder som jag inhandlat idag också.. senare ska jag bli bjuden på tapas-restaurangen av min underbara pojkvän!

Ha en underbara helg kära vänner =)


Alanya 8/5-15/5

kände att ja o älski var värda lite semester efter allt slit med skola, jobb o företag så vi slog till o köpte en sista minuten till Alanya förra veckan.. idag är det bara två veckor kvar till avresa, ska bli sååå skönt men mycket plugg nu fram till dess. Idag var det 29 grader varmt o sol där =)

Idag blev det fika på färgargården med socionomtjejerna, jättevarmt o skönt i skolen.. var ju bara tvungen att ha en glass trots mitt fika-förbud nu fram till resan, blev en bägare med EN kula iaf hehe. Sen en sväng på stan o kolla ut lite saker som jag ska köpa imorgon, la undan lite saker på både Gina o New Yorker får se om det blir nått handlande imorrn =) Måste hitta en bikini nu också, den som jag beställt från Halens hinner inte komma innan Turkiet och nån ny måste jag ju ha tills dess =)

Var duktig o tränade idag också, ett härligt box-pass med Stina, på vägen hem blev jag så sugen på nudlar, wok och makrill som jag brukar äta ibland efter träningen. Var helt säker på att vi hade makrill hemma så jag bara längtade efter att få äta. Men givetvis så hade min kära pojkvän tagit med sig sista makrillsburken till jobbet så de blev inget med det, tur att jag inte har pms, då hade han inte fått det lätt stackarn =)

nä nu blir det lite tv innan sängdax!


Nu är det vår!

Haft en helt underbar & vårig helg känns det som!

I fredags bjöd vi hit lite folk på grillpremiär, blev riktigt gott & trevligt! Det vad jag mercan peter sanna emma o ante som kom på grillningen.. stina o lisa var också här en sväng men de ville bara ha ett glas saft =)  Gjorde Malins mammas goda potatissallad och grillade kycklingfileer till.. sen blev det en knasig film som hette Them.. den var rätt läskig emellanåt, något konstig också =)

Ikväll blir det grillning igen, går ju inte att motstå i detta underbara väder. Varit ute hela dagen, solat på balkongen o sen promenad o glass med stina anderas o lisa nere på stan. Äntligen hämtat min fina lilla väska också som vero moda nu lagat så det känns riktigt bra! Sitter ute på balkisen nu oxå men solen har precis försvunnit härifrån.. tänkte försöka få lite plugg gjort eftersom kommande vecka kommer bli så otroligt stressig för min del. har gjort klart etik-texterna och förberett kommunikationsövningen till tisdag men skulle vars skönt att bli klar med scenariot också. Har lånat två böcker om barnsamtal får hoppas att de är bra!

Har planterat o gjort i ordning här ute nu också, blev riktigt fint, tänkte fotta lite o lägga ut men det är så otroligt stökigt här ute nu så det får bli en annan dag =)

Var ju på knytis igår också.. Mallan & Johan som bjöd in oss i sista stund, hennes mamma o stefan hade hyrt storängen o bjudit in lite folk. Blev riktigt trevligt.. men det kändes lite skumt att vi först fick komma helt gratis o sen ocksåbli bjudnapå en massa mat & tårta o snacks o shots! Så gästvänligt av dem!! =) Blev dock bara en shot för min del men mercan o johan fick i sig en hel del.. hehe. Blev musik-tävling också som jag o mallan tyvärr sabbade för vårt lag haha. Men introt på Mikas låt big girl låter verkligen precis som Dolly Partons  9-5 hehe, eller hur Mallan?!=) Aja blev en massa dans o skoj sen iaf så det var en kul kväll!

Nä nu måste jag verkligen försöka läsa lite.. men skulle mkt hellre surfa sunt på nätet o kolla på en massa onödiga saker som vanligt =)

Skojjig dag!

En skojjig dag idag!
På morgonen fick vi först en jättebra föreläsning om samtal med barn o ungdomar av ett BRIS-ombud, blev lite sugen på att engagera mig i bris, när jag nu ska ha tid med det!? Sen måste man vara 25 för att joura så jag får vänta med det ett tag... Fick bra tips på samtalsmetodik iaf. Efter lunch var jag & Sara på Primadonnor här i Norrköping och genomförde våra intervjuer med några som jobbar där. Det var också jättebra, lite nervöst innan eftersom vi skulle intervjua en o en men det gick superbra! Var jätteintressant att lyssna på dem också.. kändes faktiskt som ett ställe jag skulle vilja jobba på i framtiden. Imorgon väntar transkribering... inte lite roande men det måste ju göras, tyvärr. Blir det fint väder ska vi sitta på vår balkong!

Efters skolan drog jag och Emelie iväg till Jysk, Bauhaus, Plantagen m.m. och handlade lite balkong-grejer =) Jag köpte lite blommor & grejer till plantering och  Emelie köpte utemöbler   Väldigt trevligt, trodde jag skulle orka plantera nu ikväll men jag var aldeles för hungrig o trött när vi slutligen kom hem så det blev tonfisksallad och två underbara avsnitt av Desperate Housewifes som har börjat igen!!! Så nu har jag fått en tv-kväll igen, på tiden faktiskt =)

Sålde våra gamla utemöbler idag också.. fick bra betalt för dem också så det känns jättebra!

Imorgon har jag nästan lovat Sara att hänga med henne o kolla på IFK.. om det blir bra väder iaf =) annars vet ja inte riktigt om jag är så sugen... hehe inte så inbiten fotbollsmänniska som hon =) Men kan va kul att gå o kolla... tycker de får börja vinna lite nu bara!

Nu blir det sängen för min del... o kanske lite lyssnande på Marian Keyes.. nästan lyssnat klart på sista chansen nu...
nattinatti


a beautiful mind

igår gick den på tv igen, min underbara älsklingsfilm, och jag blev lika berörd som alltid!
Rekomenderas verkligen!

Seeg efter partykväll

japp, igår blev det partaj hemma hos Emelie & Johan, kom dit riktigt mkt folk så de var ganska packat inne i lägenheten mot slutet men en kul kväll blev det iaf. Fatema kom dit en sväng oxå och hade med sej sin kille så det var kul att träffa honom oxå! Utgång på Palace blev det till slut också och en himlans massa dansande där nere. Mina socionomvänner har ju en viss förkärlek till schlager =) Det var kul nästan hela kvällen.. framåt halv tre kände jag mej rätt färdig´med den sortens musik... Tog en efterlängtad korv med bröd med Sara innan vi hoppade in i taxin hem..

Idag har jag bara varit såå seeeg, trodde verkligen inte det eftersom jag inte drack nått ute, blev ju förstås en hel del shots hemma hos emelie men ändå.. trodde jag skulle va hyfsat pigg iaf. Kom precis hem från Gu va gott där vi suttit o pratat bort halva dagen.. härligt segt o skönt =) Nu väntar jag på älskling så blir det film o mys ikväll!

Har världens träningsvärk också.. ja & Stina var nere och körde världens arm o axel-pass igår o det känns verkligen idag kan jag lova. Imorrn blir det löparrunda igen.. usch just nu känns det väääldigt avlägset, orkade knappt gå till pizzerian fram o tillbaka ju. Men måste ju inviga mina nya löparskor så jag ska nog komma iväg. Imorgon blir vi en till också för Carro tänkte ansluta sig till vår lilla träningsgrupp =) Blir skoj!

alltid ska de va nått som strular

När man inte har nått problem så ska det  givetvis dyka upp nått skit.. nu har jag tappat bort en bok som jag lånat på stadsbibblan. Var helt övertygad om att jag lämnat tillbax den men jag var där idag och de hade jag givetvis inte. Så otroligt tjurig personal där också, iaf en, nämner inga namn men människan i fråga vet iaf INTE hur man målar ett par snygga ögonbryn! Nu bllir det att böta 400:- så jävla onödigt av mej, fattar inte hur den bara kan va borta, letat överallt och ringt runt till familj o jobb o andra ställen däär jag kan ha haft den... Skit!
Aja.. kunde ju vara värre iaf, 400:- är ju inte hela världen, bara nästan.

Igår blev det löparrunda igen.. Ja, Emelie & Stina har börjat springa varje måndag och nu har vi faktiskt hållt i gång hela två måndagar.. bra början iaf =) Var på stan idag o kollade in nya löparskor också, hittade ett par bra på Stadium för 699:- Typ de billigaste jag hittade men ändå dyrt för fattiga mej, ska nog köpa dem iaf.. nu  springer jag ju i ett par som jag fick när jag tränade på Aktiv för 100 år sen haha.

B-uppsatsen är under kontroll nu iaf så jag & älski har börjat planera en resa lite smått.. blir i Maj någon gång... men absolut inget säkert.. allt beror på hur det går i skolan, men hoppas iaf! Kul att ha ngt att se fram emot!

För övrigt så är mitt hår en total katastrof.. trött på luggen men vet inte vad jag ska göra med den.. får kort för att ha åt sidan och för lång för att ha rakt ner. Slitet är det också men ska försöka vänta till efter nästa löning innan jag fixar håret ordentligt. Färgen är också skittråkig, bara helt glanslös och färglös känns det som, vill bara köpa ngn färg och färga över men måste bli fri från mitt beroende.. Köpte en svindyr hårinpackning på hårvårdsbaren igår som skulle va bra iaf.. får förlita mej till de så länge!

Ska försöka plugga lite nu tror jag.. Mercan är iväg o ser fotboll så jag kanske kan få lite gjort!


Smyckekväll!

Nu har jag blivit färdig med halsbandet till mamma, blev även ett armband till mej själv =) Ska dock aldrig mer använda elastisk tråd för det var det värsta j**la skit jag använt, blev rätt fint iaf!!



Till Mammsen
image41



Till mej
image42

älskade skattepengar!!

Idag när jag satt i bibblan o pluggade som bäst ringde min kära pojkvän och berättade att deklarationen kommit och att han öppnat mitt brev också (jaa jag vet, han är sjukt nyfiken hihi) men iallafall så sa han först att jag fått restskatt på 3000 men jag genomskådade hans otroligt roliga skämt och han berättade då att jag kommer att få tillbax 8600:- Så otroligt skööönt, nu kan jag ju faktisk unna mig lite sommarlov =)
 
På tal om sommaren så fick jag tyvärr inte jobbet på socialkontoret i Finspång där jag var på intervju, de ringde idag och berättade. Lite tråkigt men jag hade inte räknat med att få det eftersom jag inte är fördig socionom ännu men lite besviken är jag allt. Känns iaf bra att ha varit på en "riktig" intervju nu! Jag har ju jobb som assistent så det får väl bli det i sommar IGEN.. men men, det är ju ändå ett jobb, som dessutom är riktigt roligt ibland!

Har inte bloggat på ett tag, har haft det så stressigt i skolan sen har ja & älskis fixat o donat lite här hemma också. Varit på Ikea bland annat och köpt nya utemöbler så just nu är jag mitt uppe i projektet balkongen. Så härligt nu när våren börjar komma på riktigt också! Vill iväg till plantagen också men Mercan jobbar ju em hela veckan så ja har ingen bil när jag väl är hemma.. det får bli nästa vecka.

Idag var jag en sväng på stan o köpte lite pärlor också.. har börjat på ett halsband till mamma som fyller år nästa helg. Måste dock ner igen för pärlorna räckte inte givetvis.. att jag aldrig kan få med mej rätt grejer hem direkt =(

Nu blir det sängen för min del.. sååå otroligt trött!
nattinatti

Att Lyssna

Att iaktta personen man talar mer,
minspel, gester, hållning, rörelser,
fysiska reaktioner, röstläge, tonfall,
lätthet eller tvekan.

Lägg märke till vad hon säger,
försök förstå vad hon menar,
försök uppfatta känslan bakom orden,
uppmärksamma vad hon inte säger
eller ger uttryck för.


Salmon Brita (1996) Sam-tal, Stockholm, Liber

Inte så lätt va?!

RSS 2.0