Seminariedag med Morgan!!

Idag har vi haft seminariedag i de geerhallen om barns hälsa, fick bland annat lyssna på en av mina favoriter:Morgan Alling föreläste om sin trasiga uppväxt och hur han trots detta har klarat sig så bra i vuxen ålder, en väldigt intressant, sorglig och ROLIG stund :D Vi fick också höra en barnläkare föreläsa om varför vi mår så dåligt när vi har det så bra. Idag mår allt fler barn och ungdomar sämre psykiskt trots att vi idag har de bästa uppväxtvillkoren någonsin i Sverige. Den var också väldigt intressant, han menade att vi numera kan skydda oss mot nästan allt(sjukdomar, olyckor och andra risker) och att det skapar en stress och en oro hos oss över att vi MÅSTE skydda oss mot allt detta! Denna stress gör alltså att vi mår allt sämre psykiskt.. Enligt denna sympatiska barnläkare som jag ej minns namnet på bör vi med andra ord oroa oss mindre och inte vara så överbeskyddande gentemot våra barn! Utan att för den skull bli dumstridig förstås!

Har även bokat flyg till NEW YORK!! Vi åker 17-24 maj! Ska givetvis bli hur underbart som helst! Skoj att vi får sällskap i form av Sanna & Peter oxå!

Jag har gått och blivit mörk igen och jag stormtrivs!! Kortkort i nacken har jag också blivit och det känns också riktigt bra! Vill nog vara korthårig ett tag till men sen kommer jag nog att spara ut håret lite igen.

Jahopp, det var väl allt för denna gång!
Kraam på er!

RSS 2.0