på bättringsvägen :)

Äntligen börjar jag känna mig frisk!! Har dock varit hemma från praktiken hela veckan, idag hade jag nog kanske kunnat gå dit men jag vill ta det säkra före det osäkra o vara HELT bra innan jag går någonstans! Gäller att vara extra försikti nu när det snart är jul för då vill iallafall jag inte ligga sjuk!!

Det är konstigt.. jag blir väääldigt sällan sjuk.. kanske en gång vartannat år men när det väl slår till gör det det ordentligt!

Imorgon är jag ledig från praktiken, ja ska till sanna o blir fin i håret! :) Ska bli skoj men är inte helt säker på hur jag vill ha det. Utväxten ska iallafall färgas i o sen vill jag liva upp det lite, kanske lite slingor?! Jag tycker det ser så dött ut nu men jag tror det beror på att jag är van att ha en varmare färg, mer åt det röda hållet o då blir det ju mer glans. Men vi får se vad det blir :)


Ska försöka ut o gå lite grann nu i em o se hur det känns.. har ju inte rört på mig överdrivet mycket den senaste veckan, har ju knappt varit utanför dörren. Sen ska jag slå in några julklappar :) Dom sista ska jag försöka köpa på lördag, har kvar att köpa till min bror & Mia men jag tror att jag vet vad dom ska få :) Sen har jag en sak kvar attt köpa till mammsen också men sen är jag nog klar!! :)


Ett fint hår som jag hittade :)

 


Ja o älski förra nyår:


sjukare än nånsin!!

Jaa herregud, nu är jag verkligen sjuk kan jag lova. Tredje dagen som jag ligger hemma i influensa med feber, hosta o halsont. I morse när jag vaknade hade det dessutom satt sig i näsan också så nu kan det inte bli mycket värre :(
Jag har lagt beslag på vardagsrummet o ligger numera nerbäddad i soffan. stackars mercan kommer säkert bli smittad ändå men han försöker att inte vara hemma så mycket.

Känns jätteråkigt att jag blev sjuk just denna helg när jag o vännerna skulle ha julavslutningsmys igårkväll. Sen skulle jag o älskling haft helgen ihop o shoppat julklappar o gjort i ordning här hemma o lite sånt. Nu blir det inget med det.
Sen missade jag julbordet i torsdags som vår förening bjöd på, typiskt att bli sjuk de dagar som det bjuds på trevliga saker :(
Men tur iaf att det kom nu så jag är bra till jul o nyår iallafall. Nyår blir nog en riktig hit nu också verkar det som :)

Jag har verkligen tappat gnistan vad det gäller skrivandet känner jag, inte alls lika motiverad som förrut :( men har förhoppningsvis bara kommit i en svacka så jag ska nog snart vara tillbax som vanligt igen :)


Nu längtar jag efter att bli frisk så jag kan shoppa julklappar o köpa pärlor o göra klart de smycken som jag påbörjat. Sen vill jag bara att det ska bli jul så jag bli ledig och kan vara hemma o njuta av familjen o en massa god mat.

kram på er!


RSS 2.0