kameran är borta!!!Jag har verkligen letat öööverallt efter den men den finns verkligen inte hemma och varken jag eller mercan kan komma på vart vi kan ha lagt den. Såå tråkigt nu när vi väl hittat laddaren och kunnat börja använda det!!! Himla skiit!!!

Äntligen klar med min rapport i Sexologi nu iallafall... känns skönt även om jag inte är jättenöjd med den, kursen har bara varit på två veckor så det har känts lite stressigt! Imorgon ska vi ha samtalsövning oxå.. ja ska vara kurator och prata om homosexualitet med en klient, ska bli kul mem lite nervöst också om det skulle bli helt tyst o man får blackout eller så...

Helgen som var gick nästan bara åt till pluggande, med undantag för ett par timmar på lördagkvällen då tjejerna kom hem till mig o festade lite, firade även Stina lite som har fyllt år! Sen blev det Alias några timmar hehe, riktigt kul när man fått i sig lite alkohol =) Sen utgång på Palace!

Dagen  samlades vi alla hemma hos Fatema för en riktigt plugg-dag. Gick bra till en början men framåt eftermiddagen började det kännas att man varit ute.. Nu ska jag iallfall hålla mitt nyårslöfte och bara festa till en gång/månad max! Inte en massa rännande på Trappan var och varannnan Lördag hehe.. Carro & Emelie ni får bli hur besvikna ni vill men ja måste tänka på hälsan =)

Längtar efter helgen nu så man äntligen kan få slappa lite utan att ha något hängande över sig! Ska äntligen få umgås lite med Mercan nu också, känns som om det var evigheter sen! Vi ska fixa lite hemma och köpa lite grejer till hemmet som saknas.. sen blir de massa mys och planera vår lilla minisemester!

Nu ska jag läsa igenom min rapport för sista gången, planera i


sexologi o lite annat

Skriver visst inte så ofta här som jag trodde att jag skulle... men är så sjukt mycket i skolan just nu. Denna termin ska vara den värsta på hela utbildningen vad jag ha hört. Men det är kul o intressant iaf, just nu läser vi sexologi =)

Såå tråkigt att det aldrig blir nån snö.. nu när jag vi inte kom iväg till Åre hade det ju varit trevlig med lite snö i Yxbacken iaf.. men det kanske kommer.. får hoppas på det!

Till helgen blir det party med utgång på Palace.. ska bli skojjigt var ett tag sen jag var där nu. På fredag är det löning oxå så då blir det en shoppingrunda på stan med Mallan =) Får nog ut en rejäl lön nu eftersom jag jobbat en del under jul och så får vi ju extra pengar från csn. Men ska lägga undan en del, har ju två resor att spara till nu =) En med tjejerna och en med älskis, i sommar alltså. Men det kanske blir en liten minisemester snart oxå, Mercan hade kollat upp lite kryssningar med hotellövernattninhgar i Riga bl.a. Skulle vara mysigt att åka på nått sånt... ja är ju lite smårädd för att åka båt den här årstiden med stormar o sånt =( Men han kanske kan övertala mej =)

Nu ska ja plugga vidare, sen blire träning o sen jobb ikväll!!

plugg igen!

stress stress.. dagarna bara rinner på och nu när skolan börjat igen är det mörkt när man går ochy mörkt när man kommer hem usch, längtar verkligen till sommaren!!!

Sitter i bibblan och väntar på Sara J nu, vi ska jobba vidare med examinationsuppgiften som ska vara klar denna vecka... det är en ganska rolig uppgift egentligen men min kära gamla prestationsångest gör sig påmind ibland och då känns det bara jobbigt med plugg!!

Igår blev det en sväng till gymmet igen.. provade på kick-box för första gången och det var rätt kul faktiskt men tjejen jag körde med var inte direkt svag så jag har säkert blåmärken över hela kroppen =)

För övrigt känner jag mig riktigt glad nu... efter all deppighet som varit. Myrra mår bra och Åre-resan verkar ordna upp sig. älski & jag är inne i en bra period om man säger så hihi och sen är mina underbara vänner äntligen här igen så livet kan inte bli mycket bättre =)

nu ska jag nog ta tag i arbetet och gå och titta efter lite böcker...


RSS 2.0