Julshopping & musikal i Stockholm

Då var man hemkommen från en härlig helg i Stockholm, både avkopplande och händelserik har den varit :)
Vi har strosat runt på stan & shoppat en hel del julklappar. Köpte även en klänning, en tröja och en mössa till mej själv :) Mercan köpte en skinnjacka på rea.

På fredagskvällen var vi bara hemma i lägenheten och slappade och kollade på Idol. Vi hade även handlat hem ingredienser för att laga familjen Söderbergs goda kyckling i ugn.    
När vi väl skulle börja med maten upptäckte vi dock att det inte fanns någon ugn i lägenheten :( Lite trist när man handlat en massa grejer och så. Det fick bli en liknande variant fast i stekpanna. Blev sådär enligt mej som smakat den "riktiga" fast Mercan tyckte det blev gott.

Även på lördagen blev det ett litet varv på stan, vi passade även på att träffa Stina en snabbis. Fikade & gav varann en update om det senaste vilket innfattar typ det senaste halvåret :)

På kvällen hade vi bokat bord på en jättemysig Italiensk restaurang. Jag åt tonfiskfilé och Mercan nån pastarätt med skaldjur. Jättegott förutom att Mercan fick en hel bläckfisk i miniformat på sin tallrik + en massa små snäckor som inte gick att öppna, haha. Efter maten promenerade vi bort till Chinateatern och såg musikalen Hairspray med bla annat Morgan Alling och Rolf Lassgård i rollerna. Den var jättebra med otroligt duktiga dansare! Lassgård var riktigt rolig också i sin roll som kvinna :

   

Suddiga bilder från mobilen :(

Idag åkte vi skapligt från Sthlm, Mercan hade match & själv åkte jag till Rejmyre gästgiveri och gick på julbord som mamma & pappa bjöd på :) Oj vad gott det var alltså!! Första julbordet är alltid speciellt. Förstår verkligen inte hur man kan välja att gå på en innebandymatch före en sådan underbar julmiddag :)



Imorgon är det jobb igen & jag ska vara på 1-2 och jobba med studerande under december. Ska bli skoj & testa något nytt :)

Efter jobbet kommer två tjejer hit som kanske ska bo i vår lägenhet när vi är borta.. hoppas att vi fattar tycke för varann :)

På tisdag ska jag äntligen äntligen få TRÄNA!!! Längtar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0