en snabbis!

hinner med en liten snabbis här på bloggen.. sitter o väntar på emelie vi ska ut i springa ett par kilometer tänkte vi, hehe, ingen av oss är så värst tränad just nu så vi får se hur långt vi orkar..

varit i finspång hela helgen.. midsommaren blev trevlig till slut, vi hamnade hos Anna & Karins föräldrar, ett litet, men skojjigt gäng vart det =) Grillning o så körde vi charader, himlans roligt, speciellt efter några glas vin haha! Vi fick med oss grabbarna till slut också.. när de äntligenhade kollat klart på fotbollen! Anni drog fram gitarren också, hon hade ordnat en liten musiktävling som Jögga vann stort, själv kom ja trea från slutet eller så hehe.

Härligt att ha älskis hemma igen! Vi har umgåtts hela helgen.. får passa på nu för imorgon drar jag ju iväg på jobb hela veckan! Men det har varit mysigt, haft hans pappas hus nu i helgen så vi har varit där o grillat o kollat film o igårkväll tände Mercan en brasa, mysigt!! Sov till 12 idag... skaplig panik när ja vaknade, hade typ en miljon grejer som ja skulle fixa under dagen! Blev lite stressigt ett par timmar men nu är jag i fas igen tror jag =) Peter o Sanna kommer nog förbi lite senare o kollar fotboll..

Fick en supersöt present från älski också som han köpt på taxfreen, en lite presentask med fem små parfymflaskor från Dior! Helt suveränt bra, perfekt att ha med i handväskan också  =)


Nu är emelie på ingång så ska iväg o löpa lite..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0