Familjehelg

söndag igen då, veckorna g¨r så otroligt snabbt, helgerna med för den delen. Men det brukar ju vara så när man har roligt o har man det ska man väl inte klaga :)

haft en riktigt familjehelg, blev heldag på kolmården igår. Mamma pappa o alla barn utan partners.. (som jobbade) Blev upphämtad vid 10, började med safariparken, tyvärr var djuren där rätt sega just då.. stod mest o hängde men när vi komin till björnarna blev det skojj, dom badade o busade precis framför vår bil, såå söta dom små nallarna men man skulle inte direkt vilja möta en ute i skogen :)

Sen traska vi runt i parken ett par timmar o kolla på alla härliga o roliga djur, tigrarna o aporna är ju absolut roligast enligt mej, kanske för att de är mest aktiva.. sen är ju schimpansungarna så otroligt söta :) Mammsen hade som vanligt fixat en fullspäckad picnic-korg med sallad, bröd, massa gott pålägg, muffins o kaffe som dessvärre smakade sprit enligt mej. Helt knas, jag kunde bara inte dricka det för det bara smakade äcklig sprit men ingen annan kände nått... sen på kvällen när vi kom hem drack vi kaffe igen o då smakade det likadant, mamma kom då på att hon köpt nytt kaffe från Netto. Vi gjorde nytt Löfbergs lila-kaffe o det smakade myyyyycke bättre!! Så köp inte kaffe från Netto om ni inte vill att det ska smaka sprit :)

På kvällen knalla jag ner till Karin på lite tjej-mys. Blev lite dricka o skitsnack som vanligt :) Jag tog det dock rätt lugnt, kände mig inte alls i form efter en hektiskt jobb-vecka o heldag på kolmården.. Blev dock ett varv ner på centrum till sist iaf, ja Karin, Mallan o Lisa. Trevlig att träffa lite folk men regnet sabbade stämningen en del så det blev taxi hem sen..

Idag har ja o mamma tränat till en tränings dvd som ja fick med topphälsa, pappa bara skratta åt oss när vi hoppa runt där i vardagsrummet :) Det var enkla övningar styrka kombinerat med kondition men väldigt bra om man inte orkar gå till gymmet o behöver motiveras lite! Kan jag verkligen rekomendera! Vet att det finns en massa bra andra dvd på www.slimshopping.se så gå in där o kolla!

Min bror ska klippa av sej håret nu också :) Som jag väntat på den dagen, haha. Han börjar sin semester v.30 så då ska det tydligen bort... vi gick o kolla massa frisyrer på folk på kolmården igår, det var kul :) Får se om han menar allvar denna gång.. hoppas de :)

Nu blir det lite tv o umgås med Mercan som jag knappt sett denna helg!

Kramis!

Kommentarer
Postat av: sanna

hej..antingen om ni vill komma nu i veckan till jobbet?

jobbar ju nu vecka 29 med, sen 30 är jag ju inte hemma nåt..annars eventuellt vecka 31, eller på salongen vecka 32 igen:) bestäm ni..kramkram

2008-07-12 @ 23:24:55
URL: http://sannadalle.blogg.se/
Postat av: sanna

jo men om vi försöker hinna med det i helgen då. än så länge har jag inget planerat men kan bli en resa över dagen. men om vi preliminärbokar söndag, lite senare. vad vill du göra då?

kramis

2008-07-14 @ 18:33:56
URL: http://sannadalle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0