trötter

Ikväll blir det att somna tidigt... är redan på plats i sängen & känner att jag kommer somna direkt när jag lägger huvudet på kudden. Så sköönt!!

Haft en bra jobb-dag dock, det mesta flöt på bra så det kändes riktigt kul :) Efter jobbet skulle jag ha gästtränat på Sats igen men Carro kände sig så hängig så vi ställde in, precis efter att vi besämt oss att inte träna så ringde Mercan och sa att han också skulle hoppa sin träning pga sin onda hals. Så vi åkte och köpte thai-mat och drog iväg ut till abborreberg för lite picnick på klipporna. Himla mysigt :) Köpte även med oss lite jordgubbar till efterrätt. Det var jätteskönt att ligga där i kvällssolen och lyssna på vågorna, sådär lagom varmt också!

Igår var vi tjejer bjudna till Emelie på trerätters middag. Hon hade fixat jättegod mat med choklad-tema, ngt chokladigt i varje rätt, lite kul :) Till "förrätt" hade hon ordnat chokladprovning och jag som inte alls brukar gilla mörk choklad fastnade faktiskt för flera av dem.. så nu ska jag våga köpa mörk choklad lite oftare :)

Nä nu faller mina ögonlock snart ihop känner jag.. sömn är vad jag behöver!
nattinatti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0